AcasăDezvaluiri SOCANTE facute de seful delegatiei Romaniei la EUROVISION 2013! (VIDEO)

Dezvaluiri SOCANTE facute de seful delegatiei Romaniei la EUROVISION 2013! (VIDEO)

Seful delegatiei Romaniei, Dan Manoliu, a facut cateva marturisi uluitoare legate de modalitatea de votare de la EUROVISION 2013 care s-a desfasurat la Malmo, Suedia.

Un prieten din Spania i-a marturisit ca a incercat sa il voteze pe Cezar Ouatu, dar in zadar. “Am vazut cum e cu votul, chiar m-a contactat un prieten din Spania sa imi spuna ca nu a putut vota absolut deloc pe niciun numar de Romania. A incercat de mai multe ori si nu a mers”, a declarat Dan Manoliu pentru Wowbiz. Acesta a tinut sa adauge ca reprezentantul Romaniei la EUROVISION 2013  a facut un adevarat spectacol pe scena.

Dupa ce a aflat ce punctaj a primit, “Lady Gaga din Carpati” a spus ca este dezamagit de modul de votare, cu atat mai mult de fratii de peste Prut si de romanii din Italia, Spania si Bulgaria.

Chiar daca nu a castigat marele premiu la EUROVISION 2013, prestatia lui Cezar Ouatu a fost discutata in presa internationala. Majoritatea jurnalistilor de peste hotare au vorbit despre show-ul pe care l-a facut in Malmo si l-au asemanat cu “Lady Gaga din Carpati”.

[youtube]c4JIA_AjPts[/youtube]

 

author avatar
Anca Murgoci