AcasăNewsCaz socant la Constanta! Sotia a pus la cale un plan diabolic,...

Caz socant la Constanta! Sotia a pus la cale un plan diabolic, impreuna cu amantul, pentru a-si ucide sotul!

Si-a gasit fericirea in bratele unui alt barbat, dar cum a poftit la averea fostului sot si a pus la cale un plan diabolic, impreuna cu amantul. Ar fi vrut sa plateasca zeci de mii de euro unor indivizi care sa-l ucida pe afacerist. Scenariul a ajuns la timp la urechile potentialei victime, care a alertat politia.

Constanteanul Daniel Tiberiu Vadineanu, in varsta de 36 de ani, a aflat ingrozit ce ar fi putut sa pateasca daca cea care i-a fost sotie si amantul ar fi reusit sa gaseasca pe cineva dispus sa-l omoare. A cerut ajutorul oamenilor legii, spunandu-le ca un barbat l-a avertizat cu privire la planul menit sa-l elimine.

Vadineanu le-a  dezvaluit anchetatorilor ca fosta lui sotie, Liliana Vadineanu si amantul acesteia, Daniel Lucian Sasu, cautau un individ care sa-l impuste. „Ancheta a stabilit ca, incepand cu 11 februarie 2013, data la care cei doi au revenit din Germania, unde locuiau, au cautat pe cineva care sa-l ucida pe afaceristul constantean, prin impuscare. Cei doi erau dispusi sa ofere intre 13.000 si 22.000 de euro si au contactat mai multe persoane in acest sens. Au contactat si pe cineva in Germania, au platit un avans, dar persoana respectiva si-a insusit banii fara a duce la bun sfarsit actiunea, iar in prezent femeia era in cautare disperata a unei alte persoane dispuse sa comita fapta. Dupa revenirea in tara fusese deja refuzata de alte trei persoane”, a declarat comisarul sef Adrian Rapotan, citat de cugetliber.ro.

Socant este si faptul ca sotii Vadineanu au fost casatoriti vreme de sapte ani si au o fetita, ramasa, dupa divort, in custodia barbatului pe care fosta nevasta l-ar fi vrut mort. Liliana Vadineanu neaga implicarea in acest caz, in timp ce amantul ar fi recunoscut partial fapta. Cei doi suspecti au fost acuzati de instigare la omor. Au fost retinuti si urmeaza sa fie dusi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

author avatar
eNational
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger