AcasăNewsDezvăluiri-ŞOC din interiorul Poliţiei: "Astăzi avem parte de prostituţie profesională"

Dezvăluiri-ŞOC din interiorul Poliţiei: „Astăzi avem parte de prostituţie profesională”

Potrivit preşedintelui Europol, Cosmin Andreica, tragedia de la 2 Mai, a avut loc şi din cauza procedurilor proaste din Poliție și a lipsei de pregătire din sistem.

Mai mult, potrivit unor informații, tatăl tânărului s-ar fi cunoscut cu șeful serviciului rutier Constanța, iar a doua zi după tragedie, la Poliția din Vama Veche a fost trimis un drugtest „că poate reușesc să acopere ce s-a întâmplat.”

Critică acţiunea „Blocada”

Cosmin Andreica critică una dintre cele mai ample acţiuni derulate, în prezent, la nivel naţional, de Ministerul Afacerilor Interne, acţiunea denumită ”Blocada”.

”Încep să fie tot mai mulţi poliţişti care nu mai acceptă compromisurile, care nu mai acceptă prostituţia profesională, pentru că astăzi avem parte de prostituţie profesională.

Vă dau un singur exemplu: avem planul de acţiune la nivel naţional care se numeşte Blocada. De două săptămâni există. Avem acest plan de acţiune dispus de la nivel central pentru toate judeţele.

Nu contează că avem specific diferit în acele judeţe, nu contează că avem de gestionat o situaţie operativă diferită.

Nu contează absolut nimic altceva decât să raportăm cifre şi statistici pe care ulterior Ministerul (Afacerilor Interne – n.r.) să le prezinte mass-media”, a afirmat Cosmin Andreica la Digi 24.

Predoiu se laudă cu amenzi

Liderul sindicatului Europol s-a întrebată cu ce îi ajută pe jurnalişti că au fost achitate un anumit număr de contravenţii.

Pe de altă parte, în aceeaşi seară, şi la acelaşi pot de televiziune, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a explicat că în urma acţiunii ”Blocada”, lansată la 30 iunie, au fost constatate ”cifre extrem de îngrijorătoare” – 33.000 de controale, 22.000 de sesizări penale, 1,6 milioane contravenţii – arată ”fenomenul cu care se confruntă Poliţia Română: o lipsă de respect a legii în trafic, arată o problemă de educaţie”.

1.141 afisari

9 COMENTARII

  • Ministrii reduc posturile de la baza siatemului ca sa salveze posturile de sefi, sefuleti, sefuti…carora le cresc burtile prin birouri si se lauda , iau premii
   in baza muncii celor de jos.
   In cazul asta, or ministrii fac ordine, or tac dracului din gura !
   Ca numai de bla, bla sunt buni.

 1. Cea mai mare cvrva profesionala esti chiar tu bah andreica, cand militienii sunt bel iti pe buna dreptate sari de cvr in sus ca o pi z da bleaga da cand garcea da cu oistea in, gard le iei apararea. Hai sictir!

 2. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri