AcasăNewsDezvaluiri incendiare: afla cine a comandat asasinarea lui JFK

Dezvaluiri incendiare: afla cine a comandat asasinarea lui JFK

Mai multe inregistrari secrete ale vaduvei lui JFK, Jacqueline, contin amanunte explozive despre cine ar fi fost in spatele asasinarii presedintelui.

Jackie credea Lyndon Johnson si alti petrolisti texani au complotata pentru asasinarea lui JFK si pentru eliminarea familiei Kennedy de la conducerea SUA

Inregistrarile au fost facute la scurta vreme dupa moartea presedintelui John F. Kennedy, petrecuta la 22 noiembrie 1963, la Dallas, de catre istoricul Arthur M Schlesinger jr. Dorinta lui Jackie a fost ca acestea sa fie date publicitatii la 50 de ani de la moartea ei. Jacqueline a murit de cancer la 19 mai 1994, dar fiica ei, Caroline, a fost de acord ca inregistrarile sa fie date publicitatii la toamna. Caroline Kennedy a incheiat un acord cu postul de televiziune ABC, pentru difuzarea unui interviu de doua ore cu fosta Prima Doamna a Statelor Unite, in care aceasta vorbeste despre asasinarea sotului ei, dar si despre cele doua aventuri pe care le-a avut in timpul casniciei cu fostul presedinte american.

Ucis pentru petrol

Jackie era convinsa ca fostul presedinte american a fost asasinat la comanda vicepresedintelui Lyndon Johnson, care a devenit automat succesorul lui JFK la presedintia SUA. Acesta ar fi conspirat cu mai multi magnati texani ai petrolului, care aveau interese in taraganarea razboiului din Vietnam si urmareau sa puna mana pe niste contracte foarte profitabile in industria petrolului. Lee Harvey Oswald era doar un pion in larga conspiratie care prevedea inlaturarea familiei Kennedy de la conducerea tarii.

Aventuri si el si ea

Cat despre aventurile amoroase, ale sotului si ale ei, marturisirile sunt explozive. Cand Jackie a gasit bikini in dormitorul conjugal de la Casa Alba, de la aventura lui JFK cu o interna de 19 ani, Jackie s-a hotarat sa se razbune. A avut si ea doua aventuri, cu vedeta de la Hollywood William Holden si cu fondatorul firmei Fiat, Gianni Agnelli. Insa, cu putin inainte de a fi asasinat, Jackie si JFK cazusera de comun acord sa-si continue casnicia si se hotarasera sa faca mai multi copii. Marturisirile lui Jackie au stat pana acum intr-un seif in Biblioteca Kennedy din Boston, dar Caroline, 53 de ani, a hotarat sa le dea publicitatii daca ABC renunta la serialul despre familia Kennedy, care a costat 10 milioane de lire si care o avea in rolul lui Jackie pe Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise.

author avatar
Adina Mutar
1.000 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger