AcasăNewsFERMA DACILOR. Dezvăluiri despre Anca Gavrilă, handabalista de 20 ani care a...

FERMA DACILOR. Dezvăluiri despre Anca Gavrilă, handabalista de 20 ani care a murit arsă de vie. Sora ei a spus totul

Anca Gavrilă este tânăra handbalistă, de 20 ani, care a murit în urma incendiului de la Ferma Dacilor, alături de alte 7 persoane.

În Sala Polivalentă din Călărași nu a mai rămas niciun loc liber, duminică, 14 ianuarie, când a fost omagiată Anca Florina Gavrilă, una din cele 8 victime ale incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor.

Moment de reculegere la ora la care s-a născut

Momentul de reculegere ținut în memoria Ancăi a fost unul dintre cele mai emoționante. Familia Ancăi a decis ca acesta să fie ținut la ora 12.30, exact când a venit pe lume, în urmă cu 21 de ani.

„Inclsuiv în cele mai triste momente reușea să ne aducă zâmbetul pe buze. Avea un simț al umorului extraordinar”, a spus și una dintre coechipierele ei.

Eu o cunosc decând era un copil. Era un copil de nota 10. La școală era genială. Iar cu noi era foarte amuzantă. Îi plăcea viața. Și sunt convinsă că deși nu mai e acum printre noi, trăiește ceva frumos și acolo. Știm că nu e singură”, a spus o altă colegă de echipă.

Zilnic, îşi întreba sora: „Ce faci, soro?”

„Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli.

În fiecare dimineață zicea „ce faci, soro?”, avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi”, a declarat una dintre surorile Ancăi.

author avatar
Andrei Ștefan
727 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger