AcasăNewsDezvăluiri despre veniturile noului președinte al CCR: două pensii speciale și un...

Dezvăluiri despre veniturile noului președinte al CCR: două pensii speciale și un salariu uriaș

Dezvăluiri despre veniturile noului președinte al CCR: două pensii speciale și un salariu uriaș (sursa foto: ziare.com)

Nici bine nu a fost ales noul succesor al lui Valer Dorneanu, în postura de președinte al Curții Constituționale, că s-au și aflat detalii despre veniturile de care s-ar bucura Marian Enache, noul număr 1 în cadrul CCR-ului.

Dezvăluiri în acest sens au fost făcute, luni dimineață, în 13 iunie, de către fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, deputat USR. Care susține că Marian Enache ar avea nu una, ci două pensii speciale. Pe lângă un salariu consistent.

„Domnul Marian Enache este președinte al Curții Constituționale. Haideți să vedem. Are 2 pensii speciale de 45.239 de lei. De asemenea, are și salariu de 26.860 de lei pe lună”, susține Năsui, într-o postare pe Facebook, în care adaugă, între altele, că „domnul a avut și 3 mandate de deputat, fiind candidat din partea FSN, PDSR, UNPR”.

Năsui: „Toate acestea sunt plătite din banii voștri”

Totodată, Năsui trimite săgeți înspre liderii PSD și PNL, formațiuni din cadrul actualei coaliții de guvernare. „Nu e de mirare că cei care sunt pensionari speciali vor să-și primească în continuare privilegiile și nu vor să strice ordinea existentă.

Toate acestea sunt plătite din banii voștri. Și acum vă dați seama de ce liderii PSD – PNL vorbesc în ultima vreme doar despre creșteri de taxe. Pentru că pentru speciali e nevoie de bani și statul nu le va strânge deloc cureaua. Oamenii o fac deja”, mai notează Claudiu Năsui în mesajul transmis în prima zi a acestei săptămâni.

(captură postare Facebook/Claudiu Năsui)

Ales cu unanimitate de voturi

Vă amintim că Marian Enache a fost ales recent președinte al CCR-ului. „În urma votului secret, cu unanimitatea voturilor judecătorilor prezenți, domnul Marian ENACHE a fost ales în funcția de președinte al Curții Constituționale, pentru un mandat de trei ani.

Procedura de alegere a noului președinte al Curții Constituționale s-a desfășurat în temeiul dispozițiilor art.7 alin.(1), (2) și (3) din Legea nr.47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale”, a transmis CCR-ul, într-un comunicat, sâmbătă, 11 iunie.

Tot în aceeași zi, trei judecători ai Curții Constituționale au depus jurământul la Cotroceni, în fața președintelui, a șefilor celor două Camere ale Parlamentului și în prezența premierului. E vorba despre Mihaela Ciochină, Laura Iuliana Scântei și Bogdan Licu.

author avatar
Andrei Coman
400 afisari

3 COMENTARII

  1. DACA POATE ….CINE SE REVOLTA ? NIMENI !!!!! CINE S A REVOLTAT IMPOTRIVA ACESTOR LEGI ABERANTE , CARE LE DAU ASTORA ASTFEL DE PENSII NESIMTITE ? NIMENI ! DECI , PRIN TACEREA NOASTRA LE AM ACCEPTAT AROGANTA, TUPEUL SI VIATA DE HUZUR , IAR NOI , ROMANII DE RAND , POATE VOM MAI GASI CEVA DE MANCARE PRIN TOMBEROANELE LOR…..BRAVO NATIE ROMANA, DEMNA SI CURAJOASA !!!!!!!!

  2. ASEMENEA SPURCACIUNI UMANE CARE BATJOCORESC NEAMUL ROMANESC TREBUIE EXCLUSE DIN VIATA PUBLICA …………CUM SE POATE…??? APLICAND RETETA DIN ANII ’90 A COREEII DE SUD . HAI ….CURAJ POPOR ROMAN PANA NU VEI DISPAREA DE PE HARTA LUMII…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger