AcasăNewsDezvaluiri cutremuratoare despre atacurile din 11 septembrie

Dezvaluiri cutremuratoare despre atacurile din 11 septembrie

Conform marturiilor lui Steve R. Pieczenik, atentatele de la 11 septembrie 2001 au fost „treaba interioara”

O eminenta cenusie a Administratiilor americane face dezvaluiri socante, din interior, despre moartea lui Osama ben Laden si atentatele din 11 septembrie 2001.

Conform marturiilor lui Steve R. Pieczenik, atentatele de la 11 septembrie 2001 au fost „treaba interioara”

Dr. Steve R. Pieczenik a bantuit prin Administratiile  Nixon, Ford si Carter, ca secretar nr.2 prin Ministerul de Externe, consilier pe probleme de terorism si inca mai functioneaza prin Ministerul Apararii. Inca! Dupa ce a intervenit telefonic la emisiunea radiofonica a lui Alex Jones, socotit „seful presei alternative americane”, nu se stie ce va mai fi. Pieczenik a afirmat ca Ben Laden a murit in 2001, iar atentatele de la 11 septembrie au fost o „operatiune interna sub steag-fals”. Cine nu cunoaste terminologia, operatiunile sub steag fals inseamna ca un serviciu secret strain executa o actiune in numele altuia!

Gata sa depuna marturie

Osama ben Laden, cel care a fost facut raspunzator de atentate, zacea in spital in Dubai, murind in decembrie 2001 la Tora Bora

In acest caz, un serviciu secret strain a dat o mana de ajutor americanilor, care nu se puteau implica direct in atentatele din propria tara! Asta in timp ce „tapul ispasitor” Osama ben Laden era internat intr-un spital din Dubai, cu Sidrom Marfan si complicatii renale grave. Acolo era supravegheat si de „medici” din CIA. Tratamentul nu a dat rezultate si Ben Laden si-a dat obstescul sfarsit la 16 decembrie 2001 in Tora Bora. Pieczenik a declarat in direct la emisiunea lui Alex Jones ca este gata sa-si sustina afirmatiile in fata unei curti de jurati federala, in fata careia il va chema si pe generalul american care stie detaliile mortii lui Ben Laden si ale atentatelor de la 11 septembrie.

Eminenta cenusie

Palmaresul lui Pieczenik demonstreaza ca acesta a avut profunde conexiuni cu serviciile secrete in ultimii 30 de ani. Fost capitan al Marinei SUA, Pieczenik a obtinut doua premii prestigioase in psihiatrie la Harvard Medical School si si-a dat doctoratul la Massachusetts Institute of Technology.  Insa, calitatile lui exceptionale il recomandau pentru alta meserie. El a fost recrutat de fostul sef al Departamentului american de Stat, Lawrence Eagleburger, ca secretar nr.2. Nu a fost un personaj care sa apara la evenimente publice. Este de inteles, deoarece Pieczenik elabora teze despre razboiul psihologic, combaterea terorismului, strategia si tactica negocierilor in situatii de luare de ostatici, tactici preluate de negociatori din intreaga lume.

Omul lui Kissinger

Pieczenik a lucrat si in subordinea lui Henry Kissinger, Cyrus Vance, George Schultz si James Baker, fiind tot „creierul” din umbra al marilor strategi. Timp de peste 30 de ani, a fost profund ancorat in strategiile politicilor externe si in securitatea nationala, avand conexiuni cu serviciile secrete. Personajul lui Jack Ryan, care apare in romanele lui Tom Clancy, este bazat pe profilul profesional al lui Pieczenik, ca si personajul interpretat de Harrison Ford in „Patriot Games”. Lui Pieczenik nu prea ii plac „jocurile patriotice”, mai ales cand sunt mincinoase. In 2002, a declarat, tot in cadrul emisiunii Alex Jones Show, ca Ben Laden „este mort de luni de zile”, dar guvernul american asteapta momentul oportun pentru a anunta moartea acestuia.  A asteptat cam mult, fiind nevoie de Ben Laden in viata ca „locomotiva” pentru razboiul impotriva terorismului. Pieczenik l-a intalnit personal pe Ben Laden si a lucrat cu el in timpul razboiului impotriva sovieticilor in Afganistan, in anii ’ 80.

Osama avea Sindromul Marfan

Pieczenik a declarat ca Osama Ben Laden a murit in decembrie 2001 din cauza complicatiilor renale date de Sindromul Marfan si ca medici de la CIA l-au tratat intr-un spital din Dubai. Guvernul american stia ca Ben Laden e mort cand au hotarat invadarea Afganistanului.  Sindromul Marfan este o boala genetica degenerativa pentru care nu exista tratament de vindecare si care scurteaza grav durata de viata a pacientului.

„A murit de sindromul Marfan, iar Bush junior stia despre asta, comunitatea serviciilor secrete stia de asemenea”, a precizat Pieczenik. Cand medicii CIA l-au vizitat pe Ben Laden,  in iulie 2001, la Spitalul American din Dubai, era prea tarziu. „Era foarte bolnav, era pe moarte, asa ca nu mai trebuia ucis. A murit la resedinta lui din Tora Bora.” In legatura cu „circul” actual, cu uciderea lui Ben Laden in Pakistan, Pieczenik l-a clasificat ca „o mare inscenare, o simulare, suntem intr-un teatru american al absurdului”.  Cum popularitatea lui Obama era in scadere, s-a organizat acest scenariu sinistru, pentru ca poporul american are incredere in presedinti agresivi. Obama personal era iritat de problema certificatului sau de nastere, socotit de multi fals, el nefiind nascut in SUA.  „A trebuit sa dovedeasca faptul ca el e mai mult decat american”, a spus Pieczenik.

„11 septembrie”, treaba interna sub steag fals

„Ben Laden a fost folosit in acelasi mod in care atentatele de la 11 septembrie au fost folosite pentru a mobiliza emotii si sentimente ale poporului american in scopul de a sprijini un razboi care a trebuit sa fie justificat  de Bush junior si Cheney”, a declarat Pieczenik in timpul interviului de la Jones Alex Show. Pieczenik a mai afirmat ca un general foarte important i-a spus ca pe 11 septembrie a existat un ordin de neinterventie militara si ca intreaga operatiune a fost „sub steag fals”. „Ei au condus atacurile”, a declarat Pieczenik, numindu-i pe Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Stephen Hadley, Elliott Abrams si Condoleezza Rice, printre altii! „Am predat aceste tipuri de operatiuni la Colegiul National de Razboi, le-am predat sub toate aspectele si modalitatile de operare, asa ca am stiut exact ce i s-a facut poporului american”, a afirmat el.

 

author avatar
Adina Mutar
1.805 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger