AcasăNewsDeclarații bombă! Silvestru Șoșoacă spune că soția sa e consiliată de „șeful...

Declarații bombă! Silvestru Șoșoacă spune că soția sa e consiliată de „șeful MISA pe Europa”

sursa foto: Facebook/Silvestru Șoșoacă

Continuă scandalul dintre senatoarea Diana Șoșoacă, președintele S.O.S România, și soțul acesteia, Silvestru Șoșoacă.

Acesta din urmă a fost exclus din partid chiar de către soția sa, drept urmare se poate spune că, mai nou, cei doi ar fi ajuns la un veritabil război al declarațiilor. Mai nou, Silvestru Șoșoacă face dezvăluiri în presă.

Din startul unui interviu acordat recent, Silvestru Șoșoacă a dat de înțeles că e deranjat de faptul că senatoarea îi poartă încă numele.

„Haideți să îi spunem Diana Iovanovici. Sau Iovanovici Diana. Mă deranjează faptul că încă Diana se mai numește Șoșoacă”, a spus acesta, într-un interviu acordat digi24.ro.

Șoșoacă: „Insista să facă și treaba mea, făcând praf lucrurile în partid”

Întrebat care crede că e motivul pentru care cei doi au ajuns aproape de divorț, Silvestru Șoșoacă a făcut mai multe precizări.

„Degradarea relației noastre a început după obținerea funcției de senator de către Diana. Și după, bineînțeles, pierderea contactului cu realitatea. Știți cum e, când un om ajunge ba cu putere, ba cu avere, ba cu poziție socială, simte nevoia să, nu știu, să se dea mare. Să epateze în mod exagerat. Iar Diana era maestră la așa ceva. Și, din păcate, asta a dus și la degradarea relației noastre. Am fost persoane publice, am ieșit mult în public.

Diana are și o nebunie cu controlul, să controleze tot în jurul ei, inclusiv pe mine, da, pentru că păream doar un obiect pentru ea. Faptul ăsta a dus la nenumărate certuri, la divergențe de opinii. Când am început să facem partidul s-au accentuat divergențele de opinii. Pentru că eu gândesc într-un el, ea gândește într-un alt fel. Ea e extraordinară pe PR și comunicare. E magnifică. După cum ați văzut e cel mai bun om politic din România pe așa ceva. Eu sunt maestru pe HR și pe organizare. Eu nu mă pricep foarte tare la ce face ea, ea e habarnistă la ce fac eu. Dar insista să facă și treaba mea, făcând praf lucrurile în partid. A oprit organizarea partidului, a blocat-o, am ajuns la certuri. Până când am ajuns să ne certăm ca chiorii, din păcate”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Despre întâlnirile cu ambasada Rusiei

Cum public certurile dintre cei doi au apărut în preajma întâlnirii pe care senatoarea a avut-o cu ambasadorul Moscovei la București, Șoșoacă a fost întrebat cine a sfătuit-o să meargă la întâlnirea cu ambasadorul Rusiei.

„Atunci, prima dată, am luat decizia de comun acord. Era chiar obligatoriu să spălăm obrazul României, care rupsese relațiile diplomatice cu Federația Rusă. Un lucru extrem de periculos pentru un vecin puternic, între primii trei economic și militar din lume, cu care nu te joci. Și care e și în expansiune către frontierele tale. Atunci am simit să facem asta, am luat împreună decizia. Am riscat, dar ne-a ieșit din punct de vedere al PR-ului, din punct de vedere mediatic”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Când s-a adus în discuție faptul că au fost mai multe întâlniri cu ambasada Rusiei, soțul senatoarei a precizat: „Da, au fost mai multe recepții la care a participat, iar Diana în două rânduri a fost și personal, fără mine, cu un consilier, mă rog, de-al ei. Cu care nu sunt de acord nici astăzi. Pentru probleme de stat. Pentru probleme pe care președintele României ar fi trebuit să le discute cu Federația Rusă. Am zis: dacă nu avem președinte în România, că omul ăla e plecat în vacanțe tot timpul, Diana, hai, du-te și fă pe președintele, vorbește cu oamenii ăia cu care nu vorbește nimeni. Și asta a fost ideea. Dar nu foarte des trebuie să faci lucrurile astea. Repet, se demonetizează la un moment dat”.

Silvestru Șoșoacă: „Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad”

Silvestru Șoșoacă lasă să se înțeleagă că unii consilieri ar influența-o negativ pe senatoare.

„Nu dau nume concrete. Să-și asume ea, că sunt consilierii ei. Unii plătiți, unii neplătiți, bineînțeles. Sunt mulți binevoitori, cu ghilimele, care vin cu tot felul de idei. Unele năstrușnice, altele bune. Aici e vorba de un domn consilier care nu este prins în acte. Mai este și șeful MISA pe Europa, bănuiesc că este agent Mossad. Adică un om care vrea să-i facă cariera politică praf. Acel om are mai multe titulaturi. Inclusiv șeful MISA pe Europa”, a spus Silvestru Șoșoacă.

Întrebat dacă e vorba de MISA, adică acea organizație spirituală, Silvestru Șoșoacă a răspuns scurt: „Aceea de yoga, de absolut și neabsolut. Că știm că nu sunt deloc absoluți”.

Zilele trecute, s-a aflat că Silvestru Șoșoacă a fost exclus din partidul S.O.S. România.

Formațiune politică în care acesta era prim-vicepreședinte. Într-un comunicat de presă al partidului se menționează că, prin decizia Consiliului Național al partidului au mai fost excluse alte patru persoane. Și că în cazul excluderii lui Silvestru Șoșoacă au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatoarea Șoșoacă abținându-se de la vot.

author avatar
Andrei Coman
739 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai, nene, da ai si un nume frumos, ma mir ca ai fost de acord sa il dai de la inceput. Adevarul ca pe mataluta nu te stie nimeni, dar pe transaaaaa…ha, ha, ha….Stai linistit nu se va mai alege, nu fi trist, n-are sanse. Gura mare, poate unele idei bune, dar cam atat.

  2. Inseamna ca -si bea urina si il injura pe Simion, si cand isi deplaseaza masa, ploua in Romania

  3. Punctaj maxim pt doamna ! Ati cazut toti in plasa intinsa cu abilitate:
    1. Acces larg in media
    2. S-a punctat clar numele partidului S.O.S si nu AUR
    3. Indepartarea sotului e in relatie clara cu ancheta
    4. Face agenda politica oricat o incriminati. Oamenii sunt atenti.
    5. E un exemplu de cutezanta si tarie pt multe femei.Atrage!
    6. Adiacent scapa de persoanele care abia au asteptat sa fie cineva care o „loveste” si sa sara si ei cu rautati. S-au demascat!
    7….Mai vreti ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger