AcasăNewsDezvăluiri BOMBĂ! Ginerele lui Ceaușescu spune totul! Cum îl spiona Securitatea pe...

Dezvăluiri BOMBĂ! Ginerele lui Ceaușescu spune totul! Cum îl spiona Securitatea pe fostul dictator, detalii picante!

Dezvăluiri bombă! Cum a reacționat Nicolae Ceaușescu în clipa când a aflat că au fost montate microfoane în reședința din Primăverii (foto: captură Antena 3)

Au trecut mai bine de trei decenii de la căderea regimului comunist, dar iată că ies în continuare la lumină detalii surprinzătoare ce țin de fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu rupe tăcerea și face dezvăluiri sonore. Din ele, reies amănunte necunoscute marelui public, cu privire la fostul lider al statului și relația pe care o avea cu Securitatea.

„Securitatea montase microfoane în Primăverii 50”

Din spusele profesorului universitar Mircea Oprean, care a vorbit luni, la Sinteza Zilei, reiese că însuși Nicolae Ceaușescu a fost monitorizat de fosta Securitate. De altfel, soțul Zoiei Ceaușescu, fata cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu, a dezvăluit și cum anume a reacționat acesta din urmă când i-a ajuns la urechi vestea că în reședința din Primăverii fusese montată aparatură de ascultare.

Socrul meu a descoperit că Securitatea a montat microfoane în reședință. Deci, în reședința lui din Primăverii nr. 50, au montat microfoane ca să-l asculte pe el. În clipa aia a turbat și a dat jos tot ce se putea. Cred că s-a întâmplat imediat după cutremur, înainte să plece Pacepa. Că era mâna lui Pacepa”, a declarat Oprean, citat de antena3.ro.

Oprean: Acest om nu l-a trădat pe socrul meu, ci a trădat întreaga țară

S-a vrut să se afle de la cunoscutul profesor și ce anume credea Nicolae Ceaușescu despre Ion Mihai Pacepa – fostul său consilier personal și, totodată, fost șef adjunct al Departamentului de Informații Externe a României comuniste.

Iar răspunsul acestuia a fost suficient de grăitor: ”Nu vreau să-l apăr pe socrul meu și nici pe altcineva, dar acest om nu l-a trădat pe socrul meu, ci a trădat întreaga țară. De ce: știți foarte bine că nu există țară din lume care să nu aibă agenți infiltrați în toate locurile. Nenorocirile pe care le-a făcut acest individ este că a deconspirat toți agenții români încât foarte mulți au murit.

Deci, nu faptul că a trădat el și a fugit, ci faptul că a distrus un sistem de securitate. Și dacă Occidentul l-a avut pe Gorbaciov, ce să mai facă cu Ceaușescu. Nimic! Nu mai aveau nevoie de el, aveau legătura principală și atunci el a fost executat”.

author avatar
Andrei Coman
1.192 afisari

7 COMENTARII

  1. „Acest om nu l-a trădat pe socrul meu, ci a trădat întreaga țară” GRESIT l-a tradat pe genocidarul psihopat bolsevic blestemat si tarfa de nevasta-sa dimpreuna cu satanicele lor progenituri impreuna cu tot sistemul diavolesc al comunsito securitatii BLESTEMATA LE FIE SUFLETUL SI SAMANTA IN VECII VECILOR AMIN!

    • Băi, nefericitule, tu cînd ți-ai făcut ultima dată un control psihiatric? Treci și pe la exorcist. Ce sandilău!

  2. Am vazut o.expertiza facuta de acest domn.
    Era muncita asa cum munceau nomenclaturistii in epoca de „aur”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger