AcasăNewsDezvăluire șocantă, după tragedia de la Lacul Morii: Ana, sfâșiată de câini...

Dezvăluire șocantă, după tragedia de la Lacul Morii: Ana, sfâșiată de câini de luptă

femeia ucisa de cainiDezvăluire șocantă, după tragedia de la Lacul Morii: Ana, sfâșiată de câini de luptă

Apar noi detalii în cazul femeii ucise de câini sâmbătă dimineaţa, 21 ianuarie, în timp ce alerga în zona Lacul Morii.

Potrivit unui bărbat care locuiește în zonă, câinii pe care i-a văzut de câte ori s-a plimbat sunt de luptă, și nu maidanezi, după cum a scris pe Facebook.

Terenul viran de lângă Lacul Morii, plin de câini de luptă abandonați?!

„A murit un om la câteva sute de metri de casă mea. O femeie făcea jogging și a murit. A murit într-un loc pe unde mă plimb cu copiii, pe unde bunicul își plimbă nepotul să vadă capre și rațe. A murit sfașiată de câini. A murit sfâșiată de câinii de luptă ai mizeriilor de oameni care îi lasă liberi.

Care oameni? Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina. În ultimii cinci ani am mers destul de des pe acolo. Și ziua și noaptea. N-am dat de nicio haită de câini maidanezi. Poate am avut noroc.Și jegurile alea, alături de celelalte jeguri numite autorități, nu vor avea nicio problemă.”, a scris bărbatul pe Facebook.

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a anunţă duminică a reușit să captureze 14 câini din zona Lacul Morii, unde cu o zi în urmă o femeie de 43 de ani a fost ucisă după ce a fost atacată de o haită de 7-8 câini fără stăpân.

Instituția a postat și imagini video cu zona în care femeia de 43 de ani a murit sfâșiată de câini.

author avatar
Andreea Vlad