AcasăNewsDezvaluire socanta: Ceausescu vomita de spaima in momentele dificile

Dezvaluire socanta: Ceausescu vomita de spaima in momentele dificile

Fostul dictator Nicolae Ceausescu se comporta lamentabil in momentele dificile. Fosta translatoare oficiala a Elenei Ceausescu a declarat, la B1 TV, ca fostului presedinte i se facea rau si vomita de spaima.

Violeta Nastasescu a dezvaluit cum a reactionat presedintele in momentul in care a aflat despre cutremurul din 1977: ”A fost un moment de panica, atunci l-am vazut pentru prima data debusolat, si ea era destul de afectata… Nu rezista la socuri, fizic nu rezista la niciun fel de soc, poate din cauza starii de sanatate, isi pierdea capul, si ea la fel”. Din cauza panicii, fostul dictator nu a mai fost capabil nici sa organizeze intoarcerea grabnica in tara din Nigeria, unde se afla intr-o vizita oficiala.

Ceausescu s-a pierdut cu firea si in timpul manifestatiei organizata impotriva sa de diaspora de la New York, in timpul vizitei oficiale din 1978: . ”Atunci, Ceausescu a si vomitat!” a dezvaluit fosta translatoare.

Nastasescu a povestit si ca Nicolae Ceausescu se temea de microbi . Tocmai de aceea tinea sticlute cu alcool in buzunare sau servetele dezinfectante.

491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger