AcasăNewsDezvăluire bombă! Nuțu Cămătaru dă din casă! S-a aflat ce i-a cerut...

Dezvăluire bombă! Nuțu Cămătaru dă din casă! S-a aflat ce i-a cerut Dragnea, după ce a ajuns la Rahova!

Dezvăluire bombă! Nuțu Cămătaru dă din casă! S-a aflat ce i-a cerut Dragnea, după ce a ajuns la Rahova!Dezvăluire bombă! Nuțu Cămătaru dă din casă! S-a aflat ce i-a cerut Dragnea, după ce a ajuns la Rahova! (foto: captură youtube)

Mai apare pe piață o carte, de această dată una plină de dezvăluiri făcute de un nume celebru în lumea interlopă autohtonă – Ion Balint, cunoscut mai degrabă drept Nuțu Cămătaru.

E vorba despre volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, scris de Codin Maticiuc, după ce acesta din urmă a stat vreme de 5 ani alături de Nuțu Cămătaru, pentru a-i descoperi viața.

Cartea a fost lansată miercuri, într-un eveniment transmis pe pe Youtube, în prezența lui Nuțu Cămătaru. Însă până ca volumul să fie parcurs de doritori, s-au aflat detalii necunoscute încă marelui public. Iar din câte dezvăluie gândul.ro, fostul lider PSD, Liviu Dragnea a apelat, printr-un „mesager”, la Nuțu Cămătaru, în mai 2019, la scurt timp după ce a fost închis la Penitenciarul Rahova, pentru a-i oferi protecție pe perioada încarcerării.

Dezvăluire incendiară

S-a aflat că Matiuc l-a vizitat pe Nuțu Cămătaru acasă, la ferma din Ferentari, unde avea loc o mică petrecere în cinstea eliberării lui Ionuț Balint, cunoscut ca Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru. „Petrecerea continuă cu un manelist grăsuț care cântă o bucată de douăsprezece minute despre sifoane, dosare și procurori, intitulată Vânzători de carne vie. I-o cântă la ureche lui Nuțu, care mănâncă berbecuț la proțap cu cartofi noi”, susține Codin Maticiuc, în carte.

Nu trece mult timp, iar „un mesager vine în mare taină să ceară o audiență privată”, mai povestește Maticiuc.

Nuțu face câțiva pași și îi spune că poate să vorbească de față cu mine. Îi cere lui Nuțu, din partea lui Dragnea, protecție la Rahova. Nuțu zâmbește. Mereu ajung la mâna lui. Mereu se întoarce roata”, scrie Codin Maticiuc în volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru. Se știe deja că Liviu Dragnea a fost eliberat de la Rahova, în urmă cu mai multe luni. 

Nuţu Cămătaru: Credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de pe stradă

Ion Balint a făcut câteva declarații cu privire la această carte recent lansată. „Am scris cu Codin această carte, nu prea am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. Aş vrea să nu îmi puneţi întrebări care nu au legătură cu cartea, că nu o să răspund. (…)

Nu am făcut niciodată nicio conferinţă de presă, cel mai mult am fost în sălile de judecată. (…) Nu vreau să fiu promovat, nu promovez această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. (…)

Mie nu-mi trebuie promovare, sunt născut aici în Bucureşti, crescut. Credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de pe stradă. (…) Nu cred că ar fi un bun exemplu de luat, să execuţi 18 ani de puşcărie, fratele meu a executat până acum 22 și e în continuare în penitenciar.

Și nu cred că am făcut eu aşa mare rău ţării ăsteia, nici nu o să vă spun că am fost uşă de biserică sau că sunt. Dacă am făcut ceva am plătit cu vârf şi îndesat”, a declarat Nuţu Cămătaru, din câte se poate vedea pe Youtube, în filmarea de mai jos.

author avatar
Andrei Coman
1.599 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger