AcasăNewsDezmăţul de la un salon de masaj: 30 oameni, luaţi pe sus...

Dezmăţul de la un salon de masaj: 30 oameni, luaţi pe sus de mascați! Acuze de proxenetism şi prostituție

arestat

Mai multe persoane sunt bănuite că, în perioada octombrie 2022 – februarie 2023, ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

Acolo erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și VIP-uri.

Cum plăteau clienţii pentru sex?

13 tinere ar fi practicat – de bună voie – prostituția, spun surse din anchetă. Clienții primeau chiar și bon, însă aici era trecut doar masajul. Banii pentru serviciile suplimentare, care includeau și sexul, erau plătiți la negru.

Câștigurile erau împărțite între patronii localurilor și femeile care prestau servicii sexuale. Conform unor surse judiciare, în cele trei saloane erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și vedete.

Fetele aveau carte de muncă

Din cercetări a reieșit că fetele erau angajate cu carte de munca, iar în casă se bătea doar masajul, ce se dorea extra nu apărea în contabilitate.

În total, peste 30 de persoane care se ocupau de pază, programările din call center, gestionarea banilor și organizarea petrecerilor de swingeri au fost duse la audieri. În final, doar șapte dintre ei au fost reținuți, printre care și cei doi patroni ai saloanelor de masaj erotic.

author avatar
Andrei Ștefan