AcasăNewsDezmăţul de la un salon de masaj: 30 oameni, luaţi pe sus...

Dezmăţul de la un salon de masaj: 30 oameni, luaţi pe sus de mascați! Acuze de proxenetism şi prostituție

arestat

Mai multe persoane sunt bănuite că, în perioada octombrie 2022 – februarie 2023, ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, desfășurată de mai multe tinere, care activau sub paravanul unor saloane de masaj erotic.

Acolo erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și VIP-uri.

Cum plăteau clienţii pentru sex?

13 tinere ar fi practicat – de bună voie – prostituția, spun surse din anchetă. Clienții primeau chiar și bon, însă aici era trecut doar masajul. Banii pentru serviciile suplimentare, care includeau și sexul, erau plătiți la negru.

Câștigurile erau împărțite între patronii localurilor și femeile care prestau servicii sexuale. Conform unor surse judiciare, în cele trei saloane erau organizate inclusiv petreceri de swingeri, la care ar fi participat și vedete.

Fetele aveau carte de muncă

Din cercetări a reieșit că fetele erau angajate cu carte de munca, iar în casă se bătea doar masajul, ce se dorea extra nu apărea în contabilitate.

În total, peste 30 de persoane care se ocupau de pază, programările din call center, gestionarea banilor și organizarea petrecerilor de swingeri au fost duse la audieri. În final, doar șapte dintre ei au fost reținuți, printre care și cei doi patroni ai saloanelor de masaj erotic.

author avatar
Andrei Ștefan
1.007 afisari

5 COMENTARII

  1. Asta e „afacere” veche. Daca ati fi fost jurnalisti „pe bune”, ati fi verificat firma si ati fi aflat ca este infiintata prin 2009-2010. Ba, mai mult de atat, anul dintre asociati a dat si interviuri in care vorbea despre petrecerile de swingeri.

  2. Multumim militiei romane ca ne-a scapat de asemenea criminali, un pericol public pentru societate.

  3. Romania interbelica avea bordel ca la Paris. Can au intrat bolsevicii in tara pe tractoare curvili au fost facute inginer de tesatorie. Cele mai frumoase curvi erau in Bv pe langa casa lui plavanu iar in B erau cu adevarat recunoscute un soi de cartierul rosu din Amsterdam la Crucea de Piatra. Sunt pentru deoarece fiscalizezi escorta de pe net si i oferi o sansa la sanatate.

  4. La fel daca stii sa controlezi acest fenomen poti inlatura violenta violul crima dar si bataia datorita euforiei datorata ejacularii ce elibereaza atat dopamina, adrenalină cât si testosteron.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger