AcasăNewsDezbaterea motiunii de cenzura, in lipsa lui Dragnea si Tariceanu

Dezbaterea motiunii de cenzura, in lipsa lui Dragnea si Tariceanu

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in cadrul careia se va dezbate si supune votului motiunea de cenzura la adresa Guvernului condus de Viorica Dancila, e in plina desfasurare la momentul de fata.

La sedinta condusa de vicepresedintele Camerei, social-democratul Gabriel Vlase, si de vicepresedintele Senatului, Claudiu Manda, asista premierul Dancila si ministrii Executivului, nu, insa, si presedintii Senatului si Camerei Deputatilor. Pana sa inceapa sedinta, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea au avut discutii in biroul liderului PSD de la Parlament.

In prima faza, s-a dat citire textului motiunii intitulate „Demiterea Guvernului Dragnea-Dancila, o urgenta nationala”. De acest lucru s-a ocupat Radu Mihail, senator al USR.

Pentru a trece, ce nevoie, insa, de mai mult de votul a 152 de deputati si senatori, cati au initiat aceasta motiune. Concret, sunt necesare 233 de voturi in favoarea demersului sustinut de opozitie.

sursa foto: captura video PNL/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger