AcasăNewsDezbaterea legii privind statutul magistratilor. Sedinta cu tam-tam la Senat

Dezbaterea legii privind statutul magistratilor. Sedinta cu tam-tam la Senat

Sunt din nou imagini reprobabile din Parlament, mai exact din plenul Senatului, in plina sedinta in care sunt discutii pe marginea legii 303/2004 privind statutul magistratilor, una dintre cele trei legi ale Justitiei. Doar ca intrunirea senatorilor a luat o pauza neprevazuta. Nu si in cazul transmisiunii live facute pe Facebook, dupa modelul in care reprezentantii USR si-au obisnuit sustinatorii.

In prima faza, e de spus ca alesii neamului de la Uniunea Salvati Romania au venit la sedinta avand pancarte galben cu negru, in forma unor maini, pe care sunt inscrise mesajul „toti pentru justitie”. Pe care le-au folosit, la un moment dat, in plin discurs al celui de-al doilea om in stat, urcand la prezidiu in semn de protest. Astfel ca presedintele Senatului a anuntat suspendarea sedintei, pana la restabilirea ordinii. „Sedinta se suspenda pana ce colegii de la USR trec in banca”, a anuntat Tariceanu. Dupa cateva minute, mai exact la ora 13 si 19 minute, presedintele Senatului a luat din nou cuvantul. „Declar incheiate dezbaterile si trecem la vot”, a fost anuntul facut de la microfon.

Senatorii PSD s-au reunit intr-un grup si au stat de vorba, liberalii s-au indreptat rand pe rand catre iesirea din sala, oprindu-se in dreptul ultimelor randuri de banci. In tot acest timp, mai multi senatori useristi cu pancarte au ramas in zona prezidiului.

sursa foto: captura video -facebook.com/USRNational

91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger