AcasăNewsDezbatere Iohannis: M-am opus încercarilor pesediste de a acapara intreg statul roman

Dezbatere Iohannis: M-am opus încercarilor pesediste de a acapara intreg statul roman

În „scurta declarație introductivă” pe care a ales să o facă la începutul dezbaterii dorit a avea loc la Biblioteca Central Universitară din Capitală, cu politologi și jurnaliști, Klaus Iohannis a atacat din nou PSD-ul.

„Am întâlnit un PSD puternic ostil, un PSD care, mai ales după decembrie 2016, a venit cu o abordare care ne-a aruncat pe toți în haos, a aruncat România în haos: Pentru ce? Pentru a salva câțiva penali! PSD-ul a dorit să acapareze și să distrugă nu doar statul de drept, nu doar lupta anticorupție ci și marile sisteme și a făcut-o într-un fel foarte perfid. Și-a înșurubat neamurile, găștile de partid, în toate sistemele publice. M-am opus (…) încercărilor pesediste de a acapara întreg statul român (…) m-am opus folosind, desigur, instrumentele oferite de Constituție. Și de multe ori, surprinzător pentru ei, am avut succes”, a susținut Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce suntem puși la încercarea să alegem dintre un arogant și mediocră…să fiți sănătoși dar nu se merită deplasarea la secția de votare.NU d-le Ciolanis -NU d-na Dăn-cilă!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger