AcasăNewsDezbatere. Dăncilă, săgeți către Iohannis: Văd teama de întrebări. Văd un om...

Dezbatere. Dăncilă, săgeți către Iohannis: Văd teama de întrebări. Văd un om laș si arogant

Cu câteva minute înainte de ora 18, stabilită pentru ceea ce s-a anunțat a fi un „dialog deschis cu presa”, cu o oră înaintea dezbaterii dorite de președinte, la BCU, Viorica Dăncilă a ieșit în fața camerelor TV, de la Parlament, și a subliniat o dată în plus că Iohannis refuză o confruntare directă cu contracandidata din turul doi al cursei pentru Cotroceni.

„Cred că trebuie să ai o abordare corectă față de presă. Am tot sperat că vom avea o confruntare, care să arate responsablitatea noastră, respectul pentru România. Se pare că Klaus Iohannis refuză această confruntare, că vrea doar o dezbatere cu cei pe care îi agrează, (…) sfidând astfel românii care l-au votat, dar și pe cei care nu l-au votat”, a susținut Dăncilă, în prezenșa social-democraților Firea, Vasilescu și Teodorovici.

Referindu-se la contracandidatul său la prezidențiale, șefa PSD a lansat câteva săgeți în direcția actualului lider de la Cotroceni. „Văd teama de un dialog autentic, teama de întrebări, de adevăruri incomode pentru Klaus Iohannis”, „văd un om laș și arogant, care nu poate explica cei 5 ani în care a fost președintele României”.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci tu faci ca Mircia ceri batai pe care nu le suporti, ca atunci cand intri in ring sa cazi in primele 5 sec.. Trebuie sa-i multumesti plavanului ca te menajeaza ca femeie. Oricum e pierdere de bani de energie si de timp ca o sa iasa plavanu.Atunci Psd o sa traga linie sa vada ca tot ce a adunat in 5 ani de fapt a scazut si mai mult.

  2. Ce sa i ceri unui femeioi plavan ? Da i capot si ai cea mai scarboasa fiinta mincinoasa si proasta de pe fata pamantului Se lauda ca tara asta care nu i a sa ,a platit 2 %din pib la inarmare ,singura tara europeana care a platit 9 miliarde dintr un foc la americani pe avioane secondhand bani la care facea referire CATZU ca ar fi gaura Stupide fiinte !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger