AcasăNewsDezastru: Zeci de persoane ingropate de vii in China, in urma unei...

Dezastru: Zeci de persoane ingropate de vii in China, in urma unei alunecari de teren (VIDEO)

Imagini cutremuratoare in China, unde apele scapate de sub control au provocat o alunecare masiva de teren, in urma careia peste 30 de oameni au fost ingropati de vii. Echipele de salvare fac eforturi pentru a-i gasi.

Ploile puternice cazute in ultima perioada in mai multe zone din China, in special in provincia Sichuan, au facut ca pamantul sa se imbibe si sa o ia la vale, necontrolat. O astfel de alunecare de teren a facut prapad, miercuri dimineata, in orasul Zhongxing, din regiunea amintita. Autoritatile cauta in jur de 40 de persoane, despre care se stie ca ar fi fost surprinse de dezastru. Conform BBC, la operatiunea de salvare participa zeci de oameni, dar si caini dresati pentru a gasi victime ingropate.

Imaginile suprinse in zona in care a avut loc nenorocirea impresionante. Apele iesite din matca darama totul in cale, spre disperarea locuitorilor, care se vad nevoiti sa accepte ca natura dezlantuita le distruge casele si bunurile din gospodarii. Puhoaiele au daramat mai multe poduri, au acoperit drumurile de acces si au facut ca alimentarea cu energie electrica sa fie serios afectata.

[youtube]7jX0T2eCIC8[/youtube]

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger