AcasăNewsDezastru vestimentar la gala premiilor Sindicatului actorilor americani

Dezastru vestimentar la gala premiilor Sindicatului actorilor americani

Duminica seara, in Los Angeles, au fost mai multe vedete pe metru patrat decat in orice alta zi. Asta pentru ca atunci s-au dat premiile Sindicatului actorilor americani (SAG). Tot atunci s-a putut vedea si cat de aiurea se imbraca “marile vedete”.

In capul listei rusinii jurnalistii au plasat-o pe inegalabila Nicole Kidman. Venita la gala cu sotul sau, Keith Urban, Nicole a imbracat o rochie cu sclipiri verzui semnata Gucci, deci scumpa, dar total nepotrivita pentru eveniment, scriu specialistii.

Janelle Monae

Penele de papagal de pe umerii actritei i-au facut pe gazetari sa spuna cum ca tinuta era numai buna pentru spectacolele de cabaret din Las Vegas si atat. Daca va uitati bine la fotografie, parca-parca au dreptate. Dar, desigur, nu numai ea a gafat vestimentar. Un alt exemplu de “asa nu” a fost chiar Salma Hayek, a carei rochie de culoare galben-electric i-a cam oripilat pe cei prezenti.

Salma Hayek

Plutonul “oroarei” mai este completat de actrita Kaley Cuoco, cu un soi de rochie de mireasa, roz, si asta tot cu pene pe ici, pe colo, dar si de bizara tinuta a cantaretei Janelle Monae din chiar filmul care a fost marele castigator, „Hidden Figures”.

Jessica Pimentel

In fine, nici Jessica Pimentel n-a scapat de critici, rochia ei fiind catalogata ca una “carpita” din bucatile unei haine de cand era adolescenta… Cat despre discursuri, nu are rost sa va mai spunem ca mai toate s-au indreptat, cu aciditate, spre Donald Trump, incepand chiar cu gazda galei, Ashton Kutcher.

author avatar
Catalin Dumitrescu
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger