AcasăNewsDEZASTRU la Rafinăria Petrobrazi! Trei oameni răniţi, cu arsuri pe 70% din...

DEZASTRU la Rafinăria Petrobrazi! Trei oameni răniţi, cu arsuri pe 70% din corp

petrobrazi DEZASTRU la Rafinăria Petrobrazi! Trei oameni răniţi, cu arsuri pe 70% din corp

Ambulanţa şi SMURD-ul s-au deplasat de urgenţă, luni, pe platforma rafinăriei Petrobrazi, operată de OMV Petrom în judeţul Prahova.

Un incendiu s-a produs în incinta rafinăriei Petrobrazi, situată la câţiva kilometri de Ploieşti, în urma evenimentului trei persoane fiind rănite, una dintre ele în stare gravă.

Incendiul a produs 3 victime

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu. Un bărbat a suferit arsuri de gradele trei şi patru peste 70% din suprafața corpului.

Un alt bărbat are arsuri pe 15% din corp, iar un al treilea a suferit un traumatism.

Pompierii nu au fost solicitați să intervină pentru a stinge incendiul, situația fiind gestionată de serviciul privat pentru situații de urgență al operatorului economic. Totuşi, în cele din urmă, au fost trimise şi mai multe autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Prahova şi SMURD.

Se verifică sursa incendiului

Nu se cunosc date despre cauza producerii incendiului şi nici despre amploarea acestuia. În urmă cu o săptămână OMV Petrom, anunţa că iniţiază revizie generală la rafinăria din judeţul Prahova.

De pe amplasamentul rafinăriei a putut fi observat, timp de mai multe minute, de la mulţi kilometri depărtare, un fum gros.

author avatar
Andrei Ștefan
670 afisari

5 COMENTARII

  1. O fi vreo dronă ukrainiană…ce-au zis naziștii, …
    OMV firmă austriacă, legaturi cu Russia, cu Putin….

  2. In Consiliul de supraveghere este Radu Caprau… economist cu raspundere directa pe Rafinare. Nu este nici un specialist in rafinare si nici in petrochimie.
    Radu Caprau este un specialist in …vanzari si intalniri .
    Este de asteptat sa mai apara accidente, la nivelul de precgatire al bordului.
    Iar multe din interventii or fi facute de gfirmele de casa… ca de obicei

  3. Mai Stefane ,BATI CAMPII !!,habar n-ai ce-i aia o rafinarie, dar te exprimi ca orce HABARNIST .
    Un incendiu intr-o rafinarie nu-i o situatie fericita !. Anchetarea evenimentului se face imediat dupa ce se asigura zona ,dupa ce se izoleaza pentru a nu genera alte evenimente.
    N-ai un raport al comisiei de ancheta ,dar te exprimi !, te-ai descalificat tu din start ,esti un DEZASTRU TU CA SI JURNALIST.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger