AcasăNewsDezastru la o înmormântare. Sicriul dotat cu aer condiţionat a luat foc,...

Dezastru la o înmormântare. Sicriul dotat cu aer condiţionat a luat foc, iar cadavrul – carbonizat!

La Bistriţa, familia unui tânăr de 36 de ani care murise a insistat să țină priveghiul acasă și să nu depună sicriul la capela bisericii din localitate.

Oamenii au închiriat de la firma de pompe funebre și un capac cu aer condiționat, pentru cele 3 zile până la înmormântare.

Sicriul a luat foc

De parcă tristeţea nu era şi-aşa mare, a mai avut loc o nenorocire. Sicriul a luat foc în urma unui scurtcircuit la sistemul de aer condiţionat. În urma exploziei, sicriul a luat foc și trupul neînsuflețit al tânărului a fost carbonizat.

Incendiul a cuprins și elemente de mobilier din încăperea unde sicriul era depus, dar membrii familiei au reușit să stingă flăcările înainte să afecteze și restul casei.

Incendiul a fost lichidat de proprietari, se manifesta la nivelul unei încăperi în care se desfăşura un priveghi.

Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat al sicriului”, au spus pompierii.

author avatar
Andrei Ștefan
736 afisari

8 COMENTARII

  1. Eu nu voi fi inmormintat! Ma voi duce undeva la Munte in padure si ma voi aseza linga tulpina unui copac mai mare cu fata catre o vale …. asa cum obisnuiau sa faca Nativii din America…

      • Și ce treaba avem noi alții cu ce simte altul sa facă? Cu ce ne afectează și de ce suntem rai gratuit?
        Asta e naspa la noi, ca suntem rai gratuit unii cu ceilalți.

        Ritualurile de înmormântare de la noi sunt create in perioada Medievală și nu stim dacă ne eliberează sufletul sau îl tin captiv într-un ciclu de reîncarnare din care mulți credincioși doreau sa scape. Cei care aveau mai multă cunoaștere și una pura, nu ce s-a cenzurat și implementat de către unii și alții.
        Pana la urma și scrie ca din pământ am venit in pământ ne întoarcem. Toate sicriele din lume nu schimba asta, nu aduce sicriul nemurirea unui corp deja aflat in descompunere. De ce sa ii cânte unii sa țină sufletul legat de acest starv

  2. Ai gasit subiect de presa ziariciule !Nu mai ai despre ce sa scrii ,totul e ok in tara ,extremistul Muraru face pe altii extremisti deoarece condamna hotia si tradarea tarii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger