AcasăNewsDEZASTRU în Marea Britanie: companiile intră în insolvenţă una după alta!

DEZASTRU în Marea Britanie: companiile intră în insolvenţă una după alta!

spion

Numărul companiilor din Anglia și Țara Galilor declarate insolvente a crescut cu 43% în august, potrivit datelor guvernamentale, fenomen ce agravează preocupările pentru sănătatea economiei în Marea Britanie.

Toate acestea se întâmplă în timp ce consumatorii reduc cheltuielile pe fondul inflației ridicate și al creșterii costurilor la combustibil, avertizează economiștii!

E mai rău decât în pandemie

În UK, au fost 1.933 de insolvențe declatrate, în august, față de 1.348 în aceeași lună a anului trecut, a spus Serviciul de Insolvență. Asta înseamnă cu 42% peste nivelul din august 2019, înainte ca pandemia de Covid-19 să se lovească.

De asemenea, companiile se confruntă cu presiuni din zona prețurilor energiei și în ceea ce priceşte creșterea costului de producţie.

Guvernul a promis „sprijin echivalent” timp de șase luni, dar biroul prim-ministrului a admis că detaliile pachetului ar putea să nu fie disponibile timp de câteva săptămâni.

author avatar
Andrei Ștefan
1.027 afisari

8 COMENTARII

  1. „slava hucraina”, grindil, să ne injectăm că ne pasă…. Toate ăstea costă, doar bețivii de briți nu au habar.

    • Ai dreptate, 1900 de firme insolvente la cateva milioane inregistrate, si cica asta e o problema, ca la noi cu 20000 insolvente in fiecare luna nu e problema! Sa nu mai zic ca atunci cand lucram in londra mi se oprea 20% din salariu, dar la final de an primeam tax refund daca aveam sub 10000 lire venit anual! Mai avem mult pana sa-i plangem pe briti, mai bine ne-am uita la noi unde iti ia statul 40% din venit, chiar daca muncesti pe mai nimica!

    • Pisica mea Miaunela se tavaleste de ras dupa ce i-am citit stirea asta si i-am bagat degetul in fund!O fi bine?

  2. Toata omenirea asteapta caderea si auto distrugerea Amerlicanilor si roscovanilor de englezoi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger