AcasăNewsDEZASTRU în judeţul Harghita: clipe de groază pentru 19 oameni ale căror...

DEZASTRU în judeţul Harghita: clipe de groază pentru 19 oameni ale căror case au fost mistuite de flăcări! (VIDEO)

incendiu harghita DEZASTRU în judeţul Harghita: clipe de groază pentru 19 oameni ale căror case au fost mistuite de flăcări!

Un incendiu de proporţii a lovit 19 oameni din localitatea Comăndău, județul Harghita. Flăcările au mustuit 8 locuinţe. Cinci dintre cele opt case afectate au ars complet, iar celelalte trei la nivelul acoperișului. 19 persoane au fost evacuate, printre care și trei minori de un an, șase ani și 17 ani.

Vecinii celor care au rămas pe drumuri în plină iarnă s-au mobilizat. Din cele 19 persoane, două vor fi cazate la parohia reformată din localitate, iar alte 17 vor fi cazate la rude.

16 oameni au murit într-un incendiu în Camerun

Un incendiu provocat accidental de focuri de artificii a dus la moartea a cel puțin 16 persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o discotecă dintr-un cartier de lux din Yaoundé, capitala Camerunului, a anunţat guvernul.

Drama survine în contextul în care Camerunul găzduieşte Cupa Africii pe Naţiuni, principala competiţie a fotbalului african. A izbucnit un „incendiu accidental”, iar „primul bilanţ este de 16 morţi şi opt răniţi grav”.

Drama a fost cauzată de deflagraţii provenite de la focurile de artificii folosite în astfel de locuri, care au ars în primul rând plafonul edificiului, ceea ce a dus la două explozii puternice, provocând panică şi o busculadă”, a adăugat ministerul.

author avatar
Andrei Ștefan
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger