AcasăNewsDetinutii din Arestul Politiei Capitalei se revolta. Vezi care este motivul!

Detinutii din Arestul Politiei Capitalei se revolta. Vezi care este motivul!

sursa foto: romaniatv.net

Zeci de detinuti din Arestul Politiei Capitalei s-au revoltat, dupa ce reprezentantii Avocatului Poporului au efectuat verificari doar la asa-zisele „celule VIP”.

sursa foto: romaniatv.net

Conform romaniatv.net, dupa ce Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, s-a plans de conditiile din detentie, iar Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a afirmat risca sa moara dupa gratii, sefii Politiei Capitalei au decis sa renoveze cateva dintre celulele existente.

Un control efectuat ulterior a relevat ca lucrurile merg in directia dorita, dar detinutii sustin ca, de fapt, reprezentantii Avocatului Poporului au efectuat un control de mantuiala si au verificat doar cele trei celule renovate.

Detinutii de rand se plang ca si ei au depus cereri de control la Avocatul Poporului, din cauza conditiilor din arest, dar nimeni nu i-a bagat in seama.

In schimb, Victor Ciorba, seful institutiei denumite Avocatul Poporului, cerere rabdare si spune ca „in perioada urmatoare vor continua verificarile la Centrul de Arest al Capitalei. Asteptati sa vedeti raportul final, pentru ca este vorba de toate penitenciarele din Romania”.

author avatar
Cristi Ionita
722 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger