AcasăNewsDetalii incredibile din scandalul familiei Șoșoacă! Jurnalista Lucia Goracci a povestit tot

Detalii incredibile din scandalul familiei Șoșoacă! Jurnalista Lucia Goracci a povestit tot

Lucia GoracciDetalii incredibile din scandalul familiei Șoșoacă! Jurnalista Lucia Goracci a povestit tot

Jurnalista Lucia Goracci a vorbit despre scandalul din casa familiei Șoșoacă. Aceasta a spus ce crede că a provocat comportamentul agresiv al celor doi soți, dar și ce i-a făcut Silvestru Șoșoacă, plasat sub control judiciar pentru ultraj.

Goracci susține că soţul senatoarei Diana Șoșoacă a agresat-o chiar în prezența polițiștilor. Jurnalista din Italia crede că politicianca a devenit agresivă și nervoasă, pentru era conștientă că în interviu nu va putea să-și exprime discursul anti-vaccin fără rețineri.

„Comportamentul senatoarei a fost determinat probabil de faptul că şi-a dat seama că nu ar fi trebuit să se aştepte că va putea să-şi ţină, fără oprelişti, discursul ei. Când am încercat să-i spun că trebuie să rămânem riguros la fapte, dânsa a improvizat, pentru a-şi continua spectacolul propagandistic. Ne-a închis în birou şi a chemat poliţia, aducându-ne acuzaţii neverosimile pentru că noi n-aveam cum să facem aşa ceva”, a declarat Lucia Goracci, potrivit Antena 3.

Jurnaliștii din Italia, amenințați de Diana Șoșoacă

Lucia Goracci a declarat că ea şi colegii săi au fost ameninţaţi de familia Șoșoacă. Văzând comportamentul senatoarei, aceasta a dorit să plece, moment în care au fost închuiați în casă. Atunci Diana Șoșoacă a sunat la poliție și i-a acuzat pe jurnaliști de furt și intrare prin efracție.

„Atunci când mă invită să plec, se repede, se aşază în faţa uşii. Se ridică şi bărbaţii care erau prezenţi, printre care şi soţul ei. Încep să ne ameninţe şi ea sună la 112 şi spune că sunt nişte persoane care se dau drept jurnalişti şi ameninţă şi încearcă să fure ceva”, a povestit jurnalista din Italia.

De asemenea, Lucia Goracci susține că soțul Dianei Șoșoacă a avut un comportament agresiv față de ea și față de polițiștii prezenți. Conform spuselor sale, bărbatul chiar a atacat un polițist. Vă amintim că Lucia Goracci a făcut plângere penală pe numele senatoarei pentru sechestrare, lipsire de libertate și violențe.

author avatar
Andreea Vlad
1.318 afisari

18 COMENTARII

  1. Indiferent cine este ziarista italiana, eu știu ce comportament patologic are senatoarea! Asa ca…
    Și eu îmi dau numele, nu sunt anonim!

    • De curiozitate, ati vazut ceea ce s-a filmat in acea seară? Nu cred. Nu o agreez dar nu mi-e greu sa accept si sa afirm ca nu a mintit cu nimic, cel putin cu privire la ce s-a întâmplat in intervalul de timp pentru care există filmări. Doamna Goracci cred că are mici probleme si ar trebui să vadă un doctor specialist. Dacă încă nu a învățat că trebuie să părăsească o proprietate privată cand i se cere insistent să iasă chiar daca face parte din media, ar trebui să exerseze in Texas. Va garantez că a doua oara nu va mai ezita nici macar o secundă după lectia pe care o va primi

  2. prea este infatisata de presa obedienta din romania ca o victima aceasta isterica jurnalista . nu este nevoie de parerile ei atata timp cat am vazut cu totii ce mahalagioaica este .nu mai vorbesc de minciunile cu sechestrarea si interventia ambasadei . ciuca este poza perfecta a clasei politice de la noi , las , obedient si slugarnic fata de mafia de la bruxeles care a trimiso pe goracci. nu reprezinta interesele Romaniei .

  3. quando alcuni giornalisti vengono da te per un’intervista e iniziano a camminare attraverso il tuo ufficio e stare senza autorizzazione e rifiutarsi di cancellare i video e renderti stupido e colpirti, è normale chiamare la piega. Perché la giornalista e il video non lo hanno fatto quando ha urlato ai poliziotti che lei era „i media; e che non sono autorizzati a legittimarlo?
    quando stava filmando con il suo telefono e sulla scala dell’isolato non aveva alcun segno di morso sulla mano.
    In Romania, tutte le riprese sono state date in TV, quindi può finire con i mahalagismi. è sconvolto dal fatto che non ha gestito la messa in scena e ne fa un altro ora?

  4. Sosoaca, ar fi buna antemergatoare la o divizie de tancuri, inamicul ar fugi imediat de gura ei

    • Imi pare rau dar nu este suficient in parlamentul românesc. La fauna care se amuză acolo pe banii nostrii ar mai trebui o echipa de baseball sau ca sa fim patrioți de oina.
      De curiozitate, dacă Sosoaca vă deranjează cum rezistati sa aveti prim ministrii inculți, hoți, pușcăriaș, tepar international cu acte, vânzători de țară? De parlament nu mai vorbesc. Chiar nu mai vedeti si nu ati vazut ce s-a întâmplat si ce se întâmplă cu țara asta? Va mai aduceți aminte că România in 90 nu avea nici o datorie? Vă deranjează madam Sosoaca pentru ca vorbește tare, nu poate fi oprită si se bate pentru ceea ce crede? Ce anume va deranjează? Ce anume a facut si v-a jignit?

      • Stimate domnule Popol ( Papaul ) , pareti naiv daca intrebati un postac securist userist , de fapt pleonasm , de ce rezista cu ministri inculti si prosti si hoti . pentru ca Sosoaca ii deranjeaza din furat si le spune in fata adevarul . haznaua 3 care a ajuns o mizerie plina de marionete securiste in frunte cu raspopitul , spunea ca Sosoaca are tupeu , dupa ce o tara intreaga a vazut istericalele italiencei bolnava cu nervii , cu alte cuvinte esti prostit de la ochi !

          • Poate fi scris si asa, si asa… 🙂 Depinde de semnificație. De exemplu poate proveni din dr. Popaul, din Popol Wujis (Popol Vuh) sau pur si simplu de la un bebeluș care învață sa vorbească.😁

  5. Ca medic şi „specialist în comunicare” (cu facultate oficială) am privit, iniţial, cu mari rezerve stilul de abordare şi de comuncare a senatoarei Şoşoacă, zicând că „aşa ceva nu se face” şi că „nu este elegantă o asemenea abordare” (ca o persoană ce caută armonia în orice, deci şi în comunicare)…
    …credeţi-mă că am ajuns, acum, din aceste posturi, să fiu în „acord total” cu tonul şi stilul acesteia : păi dacă nu face pe „buldozerul” şi chiar „tancul”, atunci cum mama bucuriei putem mişca lucrurile în ţara asta ?…, cu aceşti nemernici de ţară şi neam care s-au înfipt acolo „sus” şi nu se dau jos decât dacă acest Copac căpuşat (ROmania) nu este tare zgâlţâit, până încep să pice precum fructele putrezite…
    Altfel, vom mângâia noi mult şi bine cu delicatesuri de comunicare şi atitudine, va fi doar ceva de genul „câini latră (şi nici măcar asta, doar mârâie înfundat pe la margini), caravana (ticăloşilor) trece”.
    Este simplu : Vremurile dramatice cer măsuri (şi comunicare) dramatice, pe măsură.
    Meditaţi la toate acestea când vă uitaţi şi judecaţi din comoditatea fotoliului călduţ de acasă la un om care chiar se luptă, cu priceperea şi înţelegerea sa, ca steagul ăla, ştiţi, în trei culori, încă să defileze pe „redută”…

    • presa aservita intereselor politice prezinta lucrurile astfel , dau un ex : un om merge pe strada si vine altul si-i da un par in cap si-l lasa lat in balta de singe , si vine altul din spate ( presa mituita ,gadea , feminista mititelu , chireac , savu etc) si spune , ce va certati domle ca nu-i frumos si bla , bla , bla , pupati-va ! cam asta vad eu zilele astea in acest scandal in presa de k kt de la noi , pai daca eu nu sint de acord cu prezenta ta in casa mea pleci , e bine ca alunga lumea ieleviziunile ! si daca vorbim de tupeu tv ajunsa la picioarele securitatii antena 3 spunea ca Sosoaca a avut tupeu ca i-a cerut demisia lui ciuca care a facut de rusine haina de general , tupeul este al antenei 3 care prezinta pe dos lucrurile in favoare mafiei big pharma .

  6. Borlea Manuela ,iti putem intelege obedienta fata de macaronari insa trebuie sa iti dam vesti proaste.Mosii si babele au fost ingropati de covid ,asa ca nu prea mai ai pe cine spala la kur cum faceai odata.Nici pe rutele ocolitoare nu mai ai loc,probabil esti prea batrana.Ti-a ramas o singura solutie ,sa tii cu tara si poporul tau ,chiar daca nu sunt nici ei perfecti.

  7. Jurnalista italianca ,a lu’Peste Prăjit ,vine în casa unor cetățeni romani și începe să-și bată joc de ei după care urla în toată Italia că a fost sechestrata cînd i s-a spus să iasă afară și poliția română care ,e de partea ei ,a sosit acolo în 10 minute.
    Noi nu mai vrem să plătim salariile ale unui Prim Ministru precum Ciuca ,ale polițiștilor ,care au luat partea unor jurnaliști străini infractori ,trădind poporul roman

  8. Jurnalista italianca ,a lu’Peste Prăjit ,vine în casa unor cetățeni romani și începe să-și bată joc de ei după care urla în toată Italia că a fost sechestrata cînd i s-a spus să iasă afară și cînd poliția română care ,e de partea ei ,a sosit acolo în 10 minute.
    Noi nu mai vrem să plătim salariile ale unui Prim Ministru precum Ciuca ,ale polițiștilor ,care au luat partea unor jurnaliști străini infractori ,trădind poporul roman

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger