AcasăNewsDetalii incredibile despre mama care s-a aruncat cu copiii ei de pe...

Detalii incredibile despre mama care s-a aruncat cu copiii ei de pe un bloc din Timișoara. Iulia absolvise Facultatea de Psihologie

iuliaDetalii incredibile despre mama care s-a aruncat cu copiii ei de pe un bloc din Timișoara. Iulia absolvise Facultatea de Psihologie

Iulia, femeia care a decis să-și pună capăt zilelor marți, 3 mai, părea că este împlinită și fericită, fără ca măcar cineva să bănuiască gândurile negre pe care tânăra mamă le avea.

Marți dimineață, puțin până în ora 10.00, femeia și-a luat copiii, o fată de șase ani și fiul de trei ani, iar în drum spre grădinița celor mici, aceasta s-a oprit la un bloc cu zece etaje, acolo unde s-a aruncat în gol cu cei doi minori.

Iulia B, de 33 de ani, ar fi suferit o depresie accentuată de unele probleme sentimentale. Aceasta este una dintre ipotezele pe care merg anchetatorii care au preluat cazul sinuciderii de la Timișoara. Între timp, au apărut date noi ale poveștii.

A avut o afacere cu haine, care a dat faliment

Iulia era casnică. Absolventă a Facultății de Psihologie, femeia a deținut o afacere în domeniul vestimentar. Ea a avut un magazin online prin care obișnuia să vândă haine, cu numele Fashion Empire. În 2015, Iulia a decis să-și închidă magazinul, chiar dacă acesta devenise destul de popular în rândul clienților, potrivit Fanatik.

Și Alexandru, fostul soț al Iuliei, și-a încercat norocul în afaceri. Acesta deține un business în domeniul restaurantelor, prin intermediul unei societăți comerciale care este activă și astăzi, dar care nu a mai avut încasări din anul 2011.

author avatar
Andreea Vlad
1.344 afisari

5 COMENTARII

  1. Guvernul ar trebui sa se ingrijoreze de mamele care sunt nevoie sa stea acasa cu copii, sa nu poata munci, desi au invatat, dupa 2 ani de restrictii in activitate, azi cu scumpiri in lant si pe deasupra cu un copil care nu ar mai fi trebuit sa poarte pampersi.

  2. Eu ma chinui cum pot cu tot felul de boli si de dureri si lipsuri si nu ma plang,iar proasta sanatoasa,cu dinti in gura si cu copilasi sanatosi si frumosi se arunca de pe bloc.Merita focurile iadului.

  3. Guvernul de gunoaie corupte care sint ocupati cu ajutorul de armament pentru nazistii ucraineni ,nu au facut nimic pentru tara si poporul roman care a ajuns la disperare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger