AcasăNewsDetalii de ultimă oră! Percheziții la un suspect în cazul femeii tranșate...

Detalii de ultimă oră! Percheziții la un suspect în cazul femeii tranșate și aruncate lângă autostrada A1

(sursa foto: facebook)

Informații de ultimă oră în cazul anchetei derulate după descoperirea șocantă făcută în urmă cu câteva zile pe un câmp de lângă autostrada A1.

Joi dimineață s-a aflat că anchetatorii fac percheziții în cazul femeii al cărei corp tranșat a fost găsit lângă autostrada A1.

Potrivit unor surse judiciare citate de stiripesurse.ro, se fac primele percheziții la domiciliul unui posibil suspect în acest caz și ar fi vorba despre un bărbat din Rahova.

Acesta i-ar fi fost client femeii, despre care s-a aflat între timp că ar fi practicat prostituția.

Tânără ar fi dispărut de acasă din martie

Ancheta în acest caz se derulează deja de câteva zile. Oamenii legii încearcă să dea de urma ucigașului femeii, pe numele său Mirela, care a fost tranșată și aruncată pe un câmp.
Pare-se că anchetatorii au un cerc de suspecți, dar până la momentul de față nu se știe cine ar fi putut comite oribila crimă.

Sursele judiciare spun că femeia ucisă este aceeaşi tânără care a dispărut de acasă pe 6 martie, în Bucureşti. Atunci, sora femeii a povestit că a primit un apel de la aceasta, în care a anunţat-o că va întârzia, doar că nu s-a mai întors acasă. După 24 de ore, sora tinerei a mers la Poliţie şi a anunţat dispariţia femeii.

Primele detalii anunțate de IPJ

Detalii despre descoperirea șocantă ce a fost făcută în apropierea autostrăzii A1 au venit de la IPJ Dâmbovița în 6 aprilie. Prin intermediul unui comunicat s-a anunțat că după primirea sesizării la fața locului a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații. Au fost făcute cercetări la fața locului și s-au ridicat probe. De asemenea, urmau să fie ridicate imagini de pe camerele de supraveghere „amplasate în zonele de interes pentru cauză”, pentru a fi analizate.

„Având în vedere sesizarea efectuată, la data de 5 aprilie a.c., cu privire la descoperirea unui cadavru pe un câmp, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este împuternicit să aducă la cunoștința publicului următoarele:

Imediat de la momentul sesizării, la fața locului, a fost constituită o echipă de cercetare complexă, alcătuită din polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru efectuarea de investigații.

Astfel, pe un teren agricol, în proximitatea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești, a fost descoperit cadavrul unei femei, descompus și în stare de degradare.

Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița pentru efectuarea necropsiei.

Precizăm că, în această dimineață, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă.

În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză.

Activitățile sunt în curs de desfășurare, fiind conduse de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița”, a anunțat, în 6 aprilie, IPJ Dambovița, într-un comunicat.

author avatar
Andrei Coman
300 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger