AcasăNewsDEZVĂLUIRI INCREDIBILE în cazul asasinatului de la Arad. Ioan Crișan avea amantă!...

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE în cazul asasinatului de la Arad. Ioan Crișan avea amantă! Ce s-a întâmplat la audieri

ioan crisanAsasinatul de la Arad, încă un mister pentru anchetatori. Au venit cu detalii de "ultimă oră", dar mai mult s-au afundat

Au apărut noi detalii în cazul omului de afaceri asasinat cu bombă la Arad. Se pare că bărbatul ar fi avut o amantă. Femeia a recunoscut idila chiar în timpul audierilor, în fața organelor de cercetare penală.

Se pare că este vorba chiar de contabila de la una din firmele acestuia. La momentul actual, anchetatorii iau în calcul ipoteza în care soția afaceristului ar fi știut de infidelitatea acestuia și ar fi încercat să se răzbune, potrivit Antena 3.

Amanta omului de afaceri joacă un rol extrem de important în anchetă. Mărturiile ei ar putea da în orice moment ancheta peste cap.

Percheziție în apartamentul lui Ioan Crișan, în prezența soției

Soția lui Ioan Crișan este unul dintre personajele foarte căutate încă de la momentul asasinatului. Femeia a apărut pentru prima oară de la tragedie, însă deloc într-un context plăcut. Văduva lui a venit la INML pentru a identifica și prelua rămășițele sale.

Femeia a mers apoi împreună cu poliţiştii în apartamentul cuplului. În prezența soției omului de afaceri, anchetatorii au ridicat ceea ce păreau a fi unele documente și plicuri. Speră ca astfel să stabilească mai bine profilul și comportamentul bărbatului și că vor găsi indicii și probe care să clarifice ceea ce s-a întâmplat și să stabilească cine și de ce l-a omorât pe bărbat, potrivit romaniatv.net.

Ioan Crișan a fost asasinat la comandă pe 29 mai 2021, într-o sâmbătă dimineață. Mașina în care se afla a explodat, în curtea unui magazin din Arad. Totul s-a întâmplat la doar câteva momente după ce a ieșit dintr-o cafenea, unde s-a întâlnit cu câțiva prieteni. Potrivit unor surse, bomba a fost amplasată sub scaunul șoferului. Aceasta a fost detonată de la distanță, prin telecomandă.

author avatar
Andreea Vlad
621 afisari

2 COMENTARII

  1. si dac avea intereseaza mapamondul???????? pe aia care filmau moartea in direct de ce nu stiu????????il discrediteaza si pe el chiar daca multi au vorbe bune despre el ,avea o afacere care dadea probabil de munca multora etc!!!!!!!!!

  2. Si dai-nainte cu presupusul, ca asa-i la ramani. Vorbin sa nu tacem si tacem vorbind astia santem. TACETI !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger