AcasăNewsDestinul tragic al unui tânăr de 35 de ani! A murit în...

Destinul tragic al unui tânăr de 35 de ani! A murit în chinuri groaznice

ambulantaDestinul tragic al unui tânăr de 35 de ani! A murit în chinuri groaznice

Un tânăr de 35 de ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul al treilea al unui bloc din Calea Vitan. Medicii nu l-au putut salva. Anchetatorii iau în calcul varianta că bărbatul s-ar fi sinucis.

Tânărul s-a aruncat de la etajul unui bloc din Calea Vitan din Bucureşti, vineri, în jurul orei 11.00, atunci când martorii au şi sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul n-a ameninţat că se aruncă

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Bărbatul nu ar fi ameninţat înainte că se va arunca în gol, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Cauza acestui gest extrem?

Cauza acestui gest extrem? Ar putea fi depresia. „Persoanele care recurg la sinucidere au semne ascunse ale depresiei. Genul acesta de depresie apare la persoane ajunse (trecute) de 40 de ani care sînt nemulţumite pe plan personal, chiar dacă social sunt realizate.

Sunt persoane care pot fi depresive, dar care atunci când ies pe uşă zîmbesc. Semnele depresiei se văd în momentele de reflecție, când apar astfel de apăsări”, a spus psihologul Mihai Copăceanu.

author avatar
Andrei Ștefan
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger