AcasăNewsDespărțiți de 2 ani, Ileana Lazariuc și Alexandru Țiriac divorțează și în...

Despărțiți de 2 ani, Ileana Lazariuc și Alexandru Țiriac divorțează și în acte

Cuplul cel mai frumos și poate cel mai tumultos a ajuns să recunoască și în acte divorțul. După doi ani de despărțire în fapt, Ileana și Alexandru Țiriac au renunțat, se pare, la a mai ascunde că fiecare își vede de viață separat.

Ileana și Ion Ion Țiriac, o ruptură deloc surprinzătoare

A fost anunțul anului în lumea mondenă  (deși nu mai miră pe nimeni, high-life-ul fiind la curent cu separarea) după ce s-a aflat, ieri, că cei doi au pus capăt oficial relației. După 17 ani împreună, dintre care 10 cu certificat de căsătorie, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc vor să-și vadă de viețile lor, fiecare pe cont propriu. Aceștia nu mai sunt împreună de aproximativ doi ani deși, datorită copiilor, animozitățile dintre ei au fost cât de cât ascunse. Relația a durat mai bine de 17 ani, iar legătura dintre fiica artistei Anastasia Lazariuc, Ileana, și fiul celui mai bogat om de afaceri român, Ion Țiriac, a fost una destul de furtunoasă. Ei au doi băieți. Până când să se căsătorească, au avut o relație care a durat 7 ani. La scurt timp după ce s-au cunoscut, Ileana Lazariuc și Ion Țiriac s-au despărțit, acesta căsătorindu-se în anul 2007 cu o altă femeie, Maria Marinescu. După 3 luni de căsnicie, cei doi au decis de comun acord să divorțeze. Ion Ion Țiriac s-a întors la prima dragoste, Ileana Lazariuc, iar în martie 2009 s-au căsătorit civil, la Monte Carlo. În același an, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au făcut cununia religioasă și nunta.

Nepoții tenismenului Țiriac

În timpul căsătoriei s-au născut doi copii. Alexandru , în vârstă de 11 ani, și Nicholas Noah , de 10 ani. Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac s-a născut în luna martie a anului 2008, iar Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009. Micuții au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților. Alexandru este pasionat de tenis, la fel ca și celebrul său bunic, Ion Țiriac, în timp ce Nicholas este atras de pian. Ileana Lazariuc nu prea s-a sfiit să spună în stânga și-n dreapta că nu este mulțumită de felul în care decurge relația cu soțul ei. Lui nu prea i-a păsat, îndreptându-și atenția către…tenis, ăla de performanță, firește. Cel puțin așa umblă vorba prin târg, că “tenisul” îi ocupă tot timpul.

author avatar
Ramona Feraru
4.206 afisari

4 COMENTARII

  1. Asa sant curvele din moldova alearga dupa bani apoi divorteaza si urmeaza altii la rand cu bani.

  2. Femeia dupa ce naste, ca un mar frumos se desface spre samanta rodului pamantesc e darul naturii si nu mai atrage barbatul, raman deformate neingrijite trecute de cu vreme se ingrasa sau sunt acaparate de prunci, capata boli femeiesti, raman cuprinse de varici si riduri mai repede sperie barbatul ce a vazut in ea odata-perfectiunea naturii. E doar o smecherie a naturii spre reproductia speciei.
    Pentru a trece peste e recomandata prietenia spirituala atunci nu te mai atrage arata formele ci interiorul.
    Astfel de prietenii tin dincolo de moarte.

  3. Exemplu:
    O bere superba rece vara. O ce bucurie sa admiri cutia umeda o desfaci ca si cum nu ai mai baut niciodata, o bei dintr-o sorbitura si arunci cu indiferenta cutia la care cascai gura acu 1 min.
    Spiritualitatea?Ex:
    Un barbat e anuntat ca nevasta lui de 60 ani a suferit un accident in care si-a pierdut memoria iar fața e de nerecunoscut. Insa traieste.
    Repede se duce la magazin cumpara tot ce trebuie, face pachete si repede se suie in autobuz sa ajunga la spital. In drum un prieten il opreste si il intreaba de ce sa grăbește.
    El îi raspunde, pai nevasta a avut accident cumplit si-a pierdut memoria si acum fug sa duc ceva so ajut cumva.
    Prietenul ai spune pai ce te grabesti asa ca oricum nu-si mai aduce aminte de tine…
    -Asa e ai dreptate. Insa eu imi aduc aminte cine e sotia mea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger