Cauta

Desfiintarea ANI genereaza dispute in USL

Anuntul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu, potrivit caruia uselistii iau in calcul desfiintarea mai multor institutii, printre care si ANI, a fost infirmat de social-democratul Toni Grebla.

Liberalul Sorin Rosca Stanescu militeaza pentru desfiintarea ANI

Liberalii au comis-o, iar pesedistii si-au luat-o, cum ar spune premierul Victor Ponta.  Dupa ce Gigi Becali si Sorin Rosca Stanescu au precizat ca PSD si PNL vor sa desfiinteze ANI, social-democratii s-au vazut obligati  sa nege vehement informatia, de teama reactiilor externe.

Senatorul PSD Toni Grebla sustine ca politicienii nu trebuie sa se atinga de ANI

”Nu exista discutii in legatura cu desfiintarea sau modificarea competentelor Agentiei Nationale de Integritate”, a afirmat senatorul PSD Toni Grebla, mentionand chiar ca ”ANI trebuie sa existe”. ”In urma cu un an si jumatate,  ANI si-a <<reluat>> activitatea, dupa decizia Curtii Constitutionale, cu puteri sporite. Guvernul a facut eforturi in asa fel incat bugetul si structura de personal a agentiei sa fie cele corespunzatoare, astfel incat nu exista niciun argument astazi pentru a pune in discutie legalitatea functionarii ANI. Ea trebuie sa existe, cel putin pentru perioada urmatoare, fiind una din institutiile cu atributii de lupta impotriva coruptiei”, a mai declarat social-democratul. Totodata, acesta a facut apel la intelepciunea colegilor parlamentari, indemnandu-i sa voteze modificarea Statutului senatorilor si deputatilor astfel incat cei declarati definitiv incompatibili sa isi piarda imediat mandatul, fara sa mai fie nevoie de un acord al plenului ca pana acum.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version