AcasăNewsDeșeuri medicale, aruncate la colț de bloc, în sectorul 4! Primarul a...

Deșeuri medicale, aruncate la colț de bloc, în sectorul 4! Primarul a decis sesizarea Colegiului Farmaciștilor și ANPC – FOTO

O situație constatată în dimineața zilei de marți de locuitorii din zonă și semnalată autorităților a dus la luarea unor prime măsuri.

Totul după ce saci negri, plini cu deșeuri medicale, au fost descoperiți în această dimineață pe bulevardul Constantin Brâncoveanu din sectorul 4. Cetățenilor care locuiesc în zonă au făcut sesizări, astfel că materialele reziduale au fost ridicate și predate unui centru specializat în distrugerea controlată a acestor deșeuri medicale.

Control la o farmacie: ce măsuri a luat Poliția Locală

Totodată, Direcția Generală de Poliție Locală Sector 4 a început un control la o unitate farmaceutică din apropiere, care face parte dintr-un lanț foarte important de farmacii și de unde există informații că ar proveni aceste deșeuri, se menționează într-un comunicat transmis de la Primăria Sectorului 4.

„În urma controalelor, polițiștii locali au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei și, totodată, a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității comerciale până la data intrării în legalitate.

Totodată, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a decis ca în acest caz, pentru a evita situații similare care evident ar putea pune în pericol sănătatea oamenilor, să fie sesizate Colegiul Farmaciștilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, precum și alte instituții abilitate”, conform aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger