AcasăNewsDescoperire ȘOCANTĂ: Tânăr găsit mort într-o ghenă din Capitală

Descoperire ȘOCANTĂ: Tânăr găsit mort într-o ghenă din Capitală

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Moarte învăluită în mister, în Capitală. Anchetatorii au de stabilit ce anume s-a întâmplat în acest caz cutremurător, după ce a fost descoperit trupul fără suflare al unui bărbat.

Un tânăr, care din primele informații avea 27 de ani și era de origine asiatică, a fost găsit mort într-o ghenă de gunoi a unei facultăți, potrivit antena3.ro. Descoperirea macabră a fost făcută miercuri în sectorul 6 al Capitalei. Alerta a fost dată de studenți și de paznici, care au anunțat autoritățile.

Trupul fără viață al bărbatului a fost preluat de către medicii legiști, urmând să se facă necropsia, procedură care se așteaptă să aducă informații importante cu privire la cauza decesului tânărului.

Se așteaptă rezultatul necropsiei

Nu se știe exact în ce condiții a pierit bărbatul. Urmează ca polițiștii să stabilească identitatea bărbatului, pentru a-i fi anunțate rudele, dar și să lămurească exact, în cadrul cercetărilor care se vor face în acest caz, ce s-a întâmplat și în ce condiții a sfârșit tânărul de origine asiatică.

Până la momentul de față, Poliția Capitalei nu a făcut publice precizări cu privire la acest caz. Rămâne de văzut dacă, în orele următoare, anchetatorii vor anunța detalii despre această cauză.

author avatar
Andrei Coman
348 afisari

6 COMENTARII

  1. ” și era de origine asiatică, ”

    la asiatici varsta se vede dupa fatza
    cu f. mare precizie:27 de ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger