AcasăNewsDescoperire șocantă! Polițist de penitenciar, găsit fără suflare într-o benzinărie/Se fac cercetări

Descoperire șocantă! Polițist de penitenciar, găsit fără suflare într-o benzinărie/Se fac cercetări

sursa foto: europafm.ro

Un caz cutremurător a ajuns în atenția oamenilor legii din Vrancea. Un polițist a fost găsit fără suflare, iar acum anchetatorii fac cercetări pentru a stabili exact cum a sfârșit bărbatul în vârstă de doar 43 de ani.

Bărbatul de 43 de ani – poliţist de penitenciar – a fost găsit mort într-o benzinărie din Focşani, potrivit Antena 3. După ce s-a dat alerta la nivelul autorităților, la fața locului au ajuns atât cadre medicale, cât și polițiști.

Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții bărbatului

S-a încercat salvarea vieții omului legii. În ciuda faptului că s-a încercat resuscitarea polițistului, manevrele medicale nu au avut, din păcate, efect, astfel că s-a declarat decesul bărbatului.

Conform sursei citate, acesta nu prezenta urme de violenţă pe corp. Poliția a deschis un dosar de ucidere din culpă și continuă cercetările.

Ce a anunțat IPJ Vrancea

În acest caz, reprezentanții IPJ Vrancea au făcut primele precizări.

„La data de 24 aprilie, ora 04:30, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, se află un bărbat căzut.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul SMURD și SAJ Vrancea care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a persoanei după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, unde, din nefericire, a fost constatat decesul”, a transmis IPJ Vrancea.

Se așteaptă rezultatele necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului bărbatului.

„La nivelul Biroului de Investigații Criminale a fost constituită o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei cât și activități și investigații specifice. Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Focșani.

Cadavrul urmează să fie transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a mai anunțat IPJ Vrancea.

Din primele informații, bărbatul era poliţist în cadrul Penitenciarului Mândreşti.

author avatar
Andrei Coman
291 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger