AcasăNewsDescoperire socanta: Patru tineri au fost gasiti morti, intr-o casa din Oltenita

Descoperire socanta: Patru tineri au fost gasiti morti, intr-o casa din Oltenita

Drama greu de descris in cuvinte pentru patru familii din Oltenita, imediat dupa Craciun. Parintii a doua cupluri de tineri, cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, au primit, sambata, cea mai dureroasa veste posibila: cei dragi lor au fost gasiti fara suflare, intr-o casa.

Se gandeau ca mai sunt doar cateva zile pana la petrecerea de Anul Nou si isi faceau planuri pentru noaptea de Revelion. Insa au sfarsit cumplit, cu doar cateva zile inainte de sfarsitul lui 2013, lasand in urma rude impietrite de durere. Cele doua adolescente si prietenii lor se aflau intr-o camera a unui imobil in care, din primele date, s-ar fi gasit o instalatie de incalzire racordata la o butelie, care, se pare ca le-ar fi curmat vietile mult prea devreme.

Imediat ce au fost gasiti fara suflare pe podeaua camerei, apropiatii au chemat salvarea, sperand, cu disperare, ca medicii vor putea face ceva pentru a-i ajuta pe cei patru. Din pacate, doctorii de la ambulanta nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul tinerilor in varsta de 15, 16, 20 si respectiv 22 de ani.

Familiile celor doua cupluri de tineri se pregatesc acum sa-si conduca pe ultimul drum copiii. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca ce anume a dus la decesul celor doua fete si al baietilor si daca se confirma prima ipoteza luata in calcul, aceea a intoxicarii cu gaz. Legistii vor efectua autopsia, iar concluziile analizelor ii vor ajuta pe specialisti sa faca lumina in acest caz care a socat intreaga comunitate din Oltenita.

380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger