AcasăNewsDescoperire socanta in garajul unei femei: Politia a gasit sapte bebelusi morti!

Descoperire socanta in garajul unei femei: Politia a gasit sapte bebelusi morti!

Trupurile neinsufletite a sapte nou-nascuti au fost descoperite, sambata, intr-un garaj, a anuntat politia din Pleasant Grove, in statul american Utah, potrivit Salt Lake Tribune.

Pruncii, nascuti in decursul a zece ani, au fost ucisi chiar de mama lor. Femeia in varsta de 39 ani a fost arestata duminica, fiind acuzata de omucidere.

Denuntul ar fi fost facut initial de fostul sot al femeii, care a trait in casa cu aceasta pana in 2011, care a acuzat-o de uciderea unui nou nascut. „Avand un mandat de perchezitie, politistii au inspectat intreaga casa si au descoperit alte sase cadavre de nou-nascuti depuse in cutii separate”, au afirmat reprezentanti ai politiei, care au precizat ca aceste cutii au fost apoi depuse in alte cutii de carton, mai mari.

Politia a anuntat ca Megan Huntsman – nume dezvaluit de presa locala – si-a ucis copiii dupa nastere.  Femeia mai are trei fete, in varsta de 13, 18 si 20 de ani, care locuiau impreuna cu ea in casa fostilor ei socri.

Foto: huffingtonpost.com

author avatar
Alina Costache
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger