AcasăNewsDescoperire șocantă în caserola cu carne tocată. Clienta a tras un semnal...

Descoperire șocantă în caserola cu carne tocată. Clienta a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare: „Mi-am dat seama abia când amestecam în tigaia care era pe foc”

carne tocataDescoperire șocantă în caserola cu carne tocată. Clienta a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare: „Mi-am dat seama abia când amestecam în tigaia care era pe foc”

O femeie a rămas șocată după ce a desfăcut o caserolă cu carne tocată, cumpărată dintr-un supermarket din Iași.

Tânăra s-a îngrozit după ce a pus carnea în tigaie, pe foc și a descoperit că era amestecată cu fâșii întregi de plastic.

Ieșeanca a descoperit plastic în carnea tocată

Când a pus produsul în tigaie, pentru a pregăti cina, a văzut cum ceva albastru se topește. Femeia a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, unde a publicat imagini cu bucățile de plastic din caserola de carne.

„Atenție la produsul carne tocată de porc 1 kg din acest magazin. Noi nu cumpărăm, de obicei, carne tocată, deoarece preferăm să o pregătim acasă. A fost o excepție, dar am avut o surpriză neplăcută. Am găsit bucăți subțiri și vizibile de plastic”, susține femeia din Iași.

Bineînțeles că tânăra s-a gândit și la pericolul expunerii familiei sale la otrăvirea cu plastic: „Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie. Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc”.

Incident similar în București

Plasticul este tot mai prezent în produsele de carmangerie. În luna martie a acestui an, o femeie din București a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată cumpărată dintr-un supermarket. Aceasta a mers în magazine pentru a a cere explicații angajaților.

„Am mirosit-o, nu miroase. Mi-a luat soțul și de porc și de vită. Carnea de porc nu are nimic, în schimb asta de vită, ia uitați. Ce e asta? Plastic”, le-a spus femeia angajatelor.

Angajata magazinului s-a scuzat spunând că produsul vine ambalat, că nu este vina lor și că o nu a mai întâlnit o asemenea situație. Toată interacțiunea a fost filmată și postată pe internet, iar într-un timp scurt clipul a devenit viral.

author avatar
Andreea Vlad
936 afisari

27 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger