AcasăNewsDescoperire socanta: Copii gasiti fara suflare intr-un canal din Constanta!

Descoperire socanta: Copii gasiti fara suflare intr-un canal din Constanta!

Doi baieti au pierit in apa unui canal, in Constanta. Copiii au fost gasiti fara suflare, luni, oamenii legii urmand sa stabileasca in ce conditii s-a produs nenorocirea.

Cel mai probabil, micutii, cu varste de aproximativ 1-13 ani, au sfarsit inecati intr-un canal de colectare a apei de ploie, in care au intrat sa faca o baie, insa nu au mai putut iesi in siguranta la mal. Dupa o prima cercetare a perimetrului unde au fost gasite trupurile fara viata ale baietilor, intr-o zona din apropierea localitatii Valu lui Traian, anchetatorii au gasit si hainele celor mici, potrivit agenda.ro.

Din acest motiv una dintre ipotezele luate in calcul ar fi aceea ca victimele au vrut sa inoate, dar au sfarsit inecati. Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca identitatea celor doi copii, pentru a le putea anunta familiile.

De la inceputul verii, mai multe persoane si-au pierdut viata, in diferite zone ale tarii, dupa ce au intrat in apele lacurilor sau ale raurilor, cautand sa se racoreasca si sa scape de temperaturile ridicate. Din nefericire, cel putin patru dintre victimele pentru care medicii nu au mai putu face nimic altceva decat sa constate decesul au fost copii.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger