AcasăNewsDescoperire ȘOC! Arme și muniție găsite într-un geamantan, în pădurea Băneasa!

Descoperire ȘOC! Arme și muniție găsite într-un geamantan, în pădurea Băneasa!

Situație șocantă, semnalată prin numărul unic de urgență, 112! Oamenii legii au intrat în alertă și au început urgent cercetările, după ce au fost anunțați ce s-a descoperit în pădurea Băneasa.

Primele detalii despre acest caz au fost anunțate luni, 28 februarie, de la nivelul Poliției Capitalei.

Așa s-a aflat că un bărbat a pus mâna pe telefon și a alertat autoritățile, polițiștii îndreptându-se rapid către pădurea Băneasa și, mai exact, către locul în care se anunțase că s-ar fi găsit un geamantan cu armament și muniție. Totul, într-o valiză îngropată.

Ce conținea exact geamantanul: „Au fost găsite în avansată stare de degradare”

La data de 27 februarie 2022, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme și elemente de muniție.

La fața locului, s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au demarat investigațiile”, anunță Poliția.

Odată începute verificările, s-a stabilit exact și ce anume conținea geamantanul respectiv. Și anume 4 arme, dar și grenade și muniție. „În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate și 4 grenade defensive, precum și elemente de muniție”, conform Poliției Capitalei.

Acestea au fost ridicate și duse la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru a fi expertizate. Poliția a mai anunțat că în cazul de față cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Rămâne de văzut ce vor mai anunța oamenii legii în privința anchetei derulate în această cauză.

648 afisari

2 COMENTARII

  1. E clar ca careva le-a ascuns acolo de mai demult, intrebarea e daca ua fost folosite pana acum, sau nu !! Bai tablagiilor, se pare ca misuna rusnacii pe acolo, prin padurea aceea, trebuie sa va mutati acolo, de acum incolo !! Ha ha ha 🙂 Bai, vedeti sa nu faceti niste miscari bruste, ca vine ursuletul panda din padure, si va fugareste pna la Suceava !! Ha ha ha 🙂 Bai Bode, multumim pentru haosul total din micuta colonie esuata semi-bananiera, asa te vrem, bai habarnistule indolent, sa nu te lasi de treaba, ca altfel iti dam un cap in gura de zbori pana la Suceava sau Siret, la granita cu ukro-na-zi aia ratati !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger