AcasăNewsDescoperire SINISTRA in apropierea Muzeului Antipa! Ce a gasit o echipa RADET!

Descoperire SINISTRA in apropierea Muzeului Antipa! Ce a gasit o echipa RADET!

Muzeul Antipa

O echipa de interventie RADET a fost solicitata sa intervina la o defectiune in sectorul 1 din Bucuresti, in zona Muzeului Antipa, insa ceea ce au descoperit este de-a dreptul macabru.

Lucratorii de la RADET au descoperit un cadavru mumificat, marti, intr-un canal localizat intre Muzeul Antipa si Muzeul Taranului Roman. Se pare ca descoperirea a fost facuta in jurul orei 10:00, iar angajatii regiei au alertat politia apeland  numarul unic de urgenta 112, potrivit unor oficiali ai Politiei Capitalei.

Cadavrul gasit de angajatii RADET este al unui om al strazii, care locuia intr-un canal. ”Noi avem un plan de verificari periodice in mai multe zone, de aceea o echipa a noastra se afla in canalul din apropiere de Muzeul Antipa. Angajatii au descoperit un cadavru, cel mai probabil al unui om al strazii, care avea si un culcus acolo, cum isi fac cei care locuiesc in canale. La prima vedere, din ce inteleg de la colegii mei, omul nu ar fi avut leziuni pe corp. Ancheta a fost preluată de serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, cadavrul fiind in acest moment la IML pentru a se stabili cauzele mortii”, a declarat directorul general al RADET, Ion Voicu, pentru adevarul.ro.

Politistii Serviciului Omoruri au deschis o ancheta, iar pentru inceput cazul va fi tratat ca pe o “moarte suspecta” pana la efectuarea necropsiei, urmand sa se stabileasca daca este sau nu vorba despre o crima.

Deocamdata nu s-a putut stabili sexul persoanei decedate, deoarece cadavrul este mumificat, potrivit anchetatorilor.

author avatar
Alina Costache
844 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger