AcasăNewsDescoperire neașteptată făcută de inspectorii vamali de la Otopeni în bagajele unor...

Descoperire neașteptată făcută de inspectorii vamali de la Otopeni în bagajele unor pasageri. Unde erau ascunse bijuteriile și cât valorează

vamaStrigăte de ajutor dintr-un TIR, la Vama Nădlac. Ce au descoperit autoritățile când au deschis remorca / Au chemat de urgență ambulanțele / foto: Facebook/Autoritatea Vamală Română

Un control pe care l-au făcut recent inspectorii vamali asupra bagajelor de cală aparținând unor pasageri care călătoreau din direcția Istanbul (Turcia) a scos la iveală o cantitate semnificativă de bijuterii, despre care Autoritatea Vamală Română a anunțat că erau ascunse în diferite articole vestimentare.

Verificarea a fost făcută de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Direcția Regională Vamală București.

Bijuterii din metal galben și alb

„În data de 19.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători – Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului efectuat asupra bagajelor de cală aparținând unor pasageri care călătoreau din direcția Istanbul, au descoperit 388,62 grame bijuterii confecționate din metal galben și 449,76 grame bijuterii confecționate din metal alb.

Pasagerii au fost selectați în vederea controlului vamal de pe culoarul verde ”NIMIC DE DECLARAT”, aceștia având intenția de a se sustrage controlului vamal. Bijuteriile erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte”, anunță Autoritatea Vamală Română.

Conform sursei citate, valoarea bijuteriilor, „dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original”, este de aproximativ 70.000 de lei.

sursa foto: Facebook/Autoritatea Vamală Română

Din câte se poate vedea din imaginea făcută publică de Autoritatea Vamală Română, e vorba despre brățări, inele, lanțuri, dar și cercei.

author avatar
Andrei Coman
554 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca si cu Parca, se cacau in barca. Bijuteriile erau furate? Radioactive? Probabil erau cumparate legal cel mai probabil in scopul salvarii unor bani fara valoare cat de curand. Ce atata tevatura?

  2. 1. exces de zel ele obiectele aduse in Romania ca sa aiba din ce sa traiasca aici sinistratii turci nu erau scoase din Romania Mi se pare absurda masura confiscarii,
    2.daca le purtau la maini si la gat scapau cu ele

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger