AcasăNewsDescoperire macabră! Sora unui fost „iepuraș” Playboy, găsită moartă în apartament/Vecinii au...

Descoperire macabră! Sora unui fost „iepuraș” Playboy, găsită moartă în apartament/Vecinii au sunat la 112

sursa foto: realitatea.net

O descoperire șocantă a fost făcută, recent, într-un apartament din Capitală. O femeie a fost găsită decedată. Din primele informații, chiar vecinii ar fi fost cei care au sunat la 112, alertând autoritățile. Iar polițiștii au ajuns la fața locului.

S-a întâmplat luni seară, 8 aprilie. Când polițiștii din Capitală au făcut o descoperire macabră, într-un apartament situat în sectorul 6.

Din câte se pare, vecinii ar fi fost cei care, alertați de faptul că nu au mai văzut-o pe femeie, dar și de faptul că au simțit un miros puternic din apartamentul în care aceasta locuia, au sunat la 112. Astfel, au fost alertate autoritățile.

Potrivit stiripesurse.ro, vecinii au găsit-o pe sora iepurașului Playboy Aminata Diakite fără suflare în apartamentul său.

După ce a fost alertată poliția, mai multe echipaje – de polițiști, dar și de la descarcerare – s-au deplasat la fața locului. A fost nevoie să fie spartă ușa apartamentului, pentru a se pătrunde în locuință. Din câte se pare, femeia a fost găsită moartă în baie, în stare avansată de descompunere.

Conform precizărilor poliției, femeia decedată, în vârstă de 39 de ani, nu avea urme vizibile de violență.

Precizări de la Poliția Capitalei

Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis, într-un comunicat, că trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, urmând să se facă necropsia.

O anchetă va stabili exact cum a sfârșit femeia. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

„La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință.

În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
498 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger