AcasăNewsDescoperire macabră lângă Timișoara. Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină arsă în totalitate...

Descoperire macabră lângă Timișoara. Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină arsă în totalitate pe câmp (VIDEO)

masina incendiataDescoperire macabră lângă Timișoara. Cadavru carbonizat, găsit într-o mașină arsă în totalitate pe câmp (VIDEO)

Poliția din județul Timiș este în alertă, după ce s-a descoperit un cadavru carbonizat într-o mașină incendiată pe câmp. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile în care a murit victima.

Se încearcă, de asemenea, să se stabilească identitatea victimei, precum și dacă este vorba despre o femeie sau despre un bărbat.

Oamenii legii au făcut descoperirea macabră în urma unui apel la 112, transmite opiniatimisoarei.ro. Vehiculul ars în totalitate a fost găsit pe câmp, la ieșirea din Timișoara. Cadavrul era așezat pe locul șoferului.

Surse din rândul anchetatorilor spun că din primele informații ar putea fi vorba de un bărbat de 40 de ani din localitatea Giroc.

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş.

Primii sosiţi la faţa locului după apelul la 112 au fost pompierii, dar nu au mai avut ce stinge pentru că autovehiculul era distrus complet, ulterior poliţiştii sosiţi la faţa locului au descoperit cadavrul carbonizat.

Cazul este învăluit în mister. Deși mașina se afla în apropierea unei case, nimeni nu a observat ceva suspect în acea zonă. A fost deschis dosar penal de moarte suspectă.

Criminaliştii merg pe mai multe piste, ei încearcă să afle dacă este vorba de un accident, o crimă sau sinucidere.

author avatar
Andreea Vlad
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger