AcasăNewsDescoperire MACABRĂ într-un parc din Mangalia: o fată de 12 ani, găsită...

Descoperire MACABRĂ într-un parc din Mangalia: o fată de 12 ani, găsită moartă! Criminalul, căutat

politia

Descoperire macabră în Mangalia. O fată de 12 ani a fost găsită moartă într-un parc din Mangalia, în această dimineață. Trupul fetei a fost descoperit la ora 5.30 în parc.

Polițiștii fac cercetări la fața locului.

Avea urme de violenţă pe corp

S-a constatat că pe trup fata avea semne de violență, iar anchetatorii iau în calcul o agresiune sexuală. Criminaliștii caută indicii pentru a stabili cum s-a produs tragedia. În anchetă este folosit și un câine de urmă.

La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul Poliţiei.

A fost ucisă în altă parte?

Potrivit unor martori, primele informaţii din ancheta oamenilor legii indică faptul că fetiţa ar fi fost ucisă în alt loc, după care a fost adusă în parc şi lăsată sub o bancă.

Poliţiştii nu au găsit urme de sânge, fapt ce poate confirma ipoteza potrivit căreia minora a fost ucisă în altă parte, după care ar fi fost abandonată în parc.

Pe reţelele de socializare, oamenii sunt revoltaţi. Se întreabă de ce poliţiştii locali nu erau pe stradă la acea oră sau de ce parcul nu avea paznici.

author avatar
Andrei Ștefan
335 afisari

2 COMENTARII

  1. 12 ani?
    Ce criminalisti sunt aia care nu pot aprecia nici varsta victimei?
    Presa spune ca ea a mai fost mediatizata cand avea 15 ani din cauza relelor tratamente ale tatalui.
    Ce a facut Protectia copilului?
    Pai a lasat-o pe ea si pe fratii ei in grija…tatalui.Astfel ca a fugit de acasa din cauza batailor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger