AcasăNewsDescoperire macabră, într-un apartament din Timișoara. Tată şi fiu, găsiţi fără suflare/Ipoteză...

Descoperire macabră, într-un apartament din Timișoara. Tată şi fiu, găsiţi fără suflare/Ipoteză șocantă

sursa foto: europafm.ro

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cum anume au sfârșit doi bărbați, tată și fiu, găsiți fără suflare într-un apartament din Timişoara. Din primele informații, alerta la 112 ar fi fost dată de către un locatar al imobilului, care a semnalat un miros neobișnuit pe casa scării.

Doi bărbaţi – tată şi fiu – au fost găsiţi luni dimineaţă morţi într-un apartament de pe strada Sirius din Timişoara, după ce un locatar care a simţit un miros înţepător pe casa scărilor a sunat la numărul de urgenţe 112, potrivit news.ro.

Bărbatul de 60 de ani, găsit mort pe o canapea

După ce a venit sesizarea la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii. aceștia au și fost cei care au făcut descoperirea șocantă. Mai exact, poliţiştii de la Secţia 2 au intrat în locuinţa celor doi şi l-au găsit pe tată, un bărbat de 60 de ani, mort, pe o canapea şi cu o lovitură la nivelul capului, potrivit aceleiași surse. Fiul omului, un bărbat de 46 de ani, a fost descoperit spânzurat în baie.

Anchetatorii au început deja cercetările pentru a stabili ce anume s-a întâmplat în acest caz. Criminaliștii au prelevat probe din apartamentul respectiv. Totodată, trupurile fără suflare ale celor doi bărbați au fost preluate de către medicii legişti pentru a fi făcută autopsia. Se așteaptă ca rezultatele acestei proceduri medico-legale să le ofere indicii concludente oamenilor legii, care încearcă să stabilească exact ce anume s-a întâmplat în apartamentul celor doi și cum au sfârșit aceștia.

S-ar părea că o ipoteză luată în calcul ar fi aceea a unei crime urmate de sinucidere. Este posibil, din primele date, ca fiul să-şi fi ucis părintele, iar apoi să se fi spânzurat, notează aceeași sursă.

Cei doi ar fi fost cunoscuţi de poliţişti, fiind suspectaţi în mai multe dosare de furt.

author avatar
Andrei Coman
328 afisari

3 COMENTARII

  1. fiul voia bani de droguri – ar trebui facuta o expertiza, iar tatal nu a avut de unde sa-i dea. intr-o Romaaanieee eduuucaaaataaaa si civiiiliiiizaaaataaaa, acesta-i rezultatul! dah, tovarashi! hai sa fie bine, ca sa nu fie rau, mah!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger