AcasăNewsDescoperire macabra intr-o padure din Iasi: Un tanar a fost gasit spanzurat

Descoperire macabra intr-o padure din Iasi: Un tanar a fost gasit spanzurat

Un tanar a decis sa incheie socotelile cu viata, spanzurandu-se intr-o padure din Iasi. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit de un barbat care culegea plante medicinale.

Descoperirea macabra a fost facuta de un barbat care culeagea plante medicinale dintr-o padure de la marginea Iasiului. Acesta a gasit cadavrul tanarului din Botosani atarnat de un copac. „Am simtit miros de putrefactie. M-am uitat in jur, cand am ajuns in zona asta am observat persoana. Am sunat la politie si au venit oamenii”, a spus barbatul.

La fata locului a sosit imediat un echipaj al ISU. „Detasamentul a fost solicitat pentru degajarea unei persoane spanzurate in padure. S-a intervenit cu mijloace din dotare si persoana a fost coborata”, a declarat Tudor Cosmin, reprezentant ISU.

„A fost dispusa efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cauzei decesului urmand a se dispune masuri in consecinta”, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

Tanarul a lasat un bilet de adio, scris in limba engleza, in care spunea ca este un ratat si acesta este drumul pe care l-a ales, scrie romaniatv.net.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger