AcasăNewsDescoperire macabra in Constanta: Fost inginer, gasit decapitat in port

Descoperire macabra in Constanta: Fost inginer, gasit decapitat in port

Un muncitor care trecea prin zona portului Constanta Sud Agigea a facut o descoperire socanta. Acesta a gasit trupul unui barbat decapitat, langa care se aflau mai multe bancnote, diplome de studiu si acte de identitate.

La cativa metri de locul in care a fost gasit trupul, politistii, alertati de muncitorul care a facut macabra descoperire,  i-au descoperit si capul. Anchetatorii spun ca este posibil ca acesta sa-i fi fost smuls de cainii.

„Lucratorii Biroului de Politie Transporturi Navale Constanta Su Agigea au fost sesizati de un cetatean. Au fost gasite un cadavru si un craniu. Asupra cadavrului nu se observa urme de violenta”, a declarat comisar sef Dumitru Cicaldau, Politia Transporturi Constanta, citat de realitatea.net.

Din primele informatii,  oamenii legii au descoperit ca barbatul este un fost inginer, in varsta de 62 de ani. Faptul ca asupra lui s-au gasit mai multe poze de familie, un contract de imprumut la o banca si actele de studii i-a facut pe criminalisti sa ia in calcul posibiliatea ca victima sa fi trait pe strazi in ultima perioada. Se pare ca acesta a fost doborat de probleme de sanatate. Necropsia va stabili atat cauza mortii, cat si felul in care capul a fost desprins de trup.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
1.171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger