AcasăNewsDescoperire macabră în cazul fetelor dispărute în Olt – RĂMĂȘIȚE UMANE, în...

Descoperire macabră în cazul fetelor dispărute în Olt – RĂMĂȘIȚE UMANE, în casa unui mecanic (VIDEO)

Rămăşiţe umane au fost găsite în locuinţa unui mecanic auto din Caracal, percheziţionată vineri după dispariţia a două adolescente, la interval de câteva luni. Rămăşiţele sunt trimise la expertiză.

Foto Facebook

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima dată fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină.

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarant că poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac, vineri, trei percheziţii în Caracal, în cazul unei fete date dispărute.

„Cercetările se fac pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de liberate. Mama fetei ne-a anunţat joi dispariţia, a spus că nu s-a mai întors acasă”, au spus sursele citate.

Anchetatorii au menţionat că la una dintre adresele la care a avut loc o descindere, s-ar fi ajuns după datele GPS de pe telefonul fetei.

De asemenea, oamenii legii verifică dacă acest caz are legătură şi cu o altă dispariţie înregistrată în Olt, în aceeaşi zonă. Potrivit presei locale, în aprilie, o fată din Craiova a mers la Caracal pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită.

Pe Facebook circulă informaţia potrivit căreia la una dintre adresele percheziţionate s-ar fi găsit corpurile celor două adolescente.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană