AcasăNewsDescoperire macabră în Capitală! Zăcea fără suflare în puțul liftului

Descoperire macabră în Capitală! Zăcea fără suflare în puțul liftului

politiaDescoperire macabră în Capitală! Zăcea fără suflare în puțul liftului

Un bărbat a fost găsit mort, luni, 21 iunie, în puţul liftului unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Conform polițiștilor, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care asigura paza imobilului.

Polițiștii bucureșteni au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la producerea acestui accident. Bărbatul a fost găsit fără suflare de către un coleg de serviciu, care a alertat poliția. Victima era angajată ca paznic al imobilului, a transmis Poliția Capitalei.

„Astăzi, 21 iunie 2021, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de aproximativ 70 de ani a fost găsit decedat într-un imobil din sectorul 3, în puţul liftului. Din primele date a rezultat faptul că bărbatul în cauză era angajat ca paznic al imobilului”, transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt derulate de Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Trupul neînsufleţit urmează să fie ridicat şi transportat la INML pentru necropsie.

author avatar
Andreea Vlad
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger