AcasăNewsDescoperire înfiorătoare lângă un lan de porumb: cadavru învelit în scotch! O...

Descoperire înfiorătoare lângă un lan de porumb: cadavru învelit în scotch! O femeie a alertat poliția

sursa foto: monitorulbt.ro

O descoperire macabră a pus pe jar polițiștii. Care, din primele informații, ar fi fost alertați de către o femeie, care ar fi găsit trupul fără viață al unei persoane.

Un cadavru învelit în scotch a fost găsit lângă un lan de porumb, la granița dintre județele Suceava și Botoșani, potrivit monitorulsv.ro.

Conform sursei citate, o femeie a fost cea care a observat, vineri în jurul prânzului, un pachet suspect, lângă un lan de porumb din apropierea satului Siliștea Nouă, din localitatea Dolhasca.

Se fac cercetări

În momentul în care a mers mai aproape, să vadă despre ce e vorba, femeia a observat că acolo nu se află vreun colet acoperit cu bandă adezivă, ci o persoană fără suflare, împachetată în scotch. Așa că nu a stat pe gânduri și a anunțat Poliția Tudora, din județul Botoșani. La fața locului au mers polițiști din ambele județe, dar și un procuror criminalist.

Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei și nici cum ar fi murit persoana respectivă. Se fac cercetări pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat în acest caz. Rămâne de văzut pe ce piste vor merge anchetatorii, dar și ce vor comunica oamenii legii care se ocupă de investigațiile în acest caz înspăimântător.

author avatar
Andrei Coman
571 afisari

4 COMENTARII

  1. Atiuitat sa terminati stirea, cand politia a ajuns la fata locului a gasit hoitul imputit al unui animal invelit in sac de plastic…
    De aia pute chestia cu stirile ziaricilor lui peste, inculti si nauci, se vor snzationale sulfuros de senzationale …
    Andriusca de ce umbli cu stiri imputite, mai baiete?
    https://www.cotidianul.ro/rasturnare-de-situatie-crima-care-nu-era-crima
    Mai bine ai investiga ce se mai intampla in dosarul cu accidentul de circulatie al lesbienei fosta ministreasa de justitie, madam Macovei.
    Ce se steapta, sa vina prescriptia?
    Ia vezi ce faci cu cazul asta si nu uita, du-l pana la capat.

  2. Andriusca, scote naibii stirea asta imputita si apucate de cazul lui aia Gay Macovei.
    Ce, tu tot mai crezi ca ea se culca cu Papahagi?
    Poate are ala o limba iute … ca altfel ce sa-i faca?
    Ca nici el nu are cu ce.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger